Igor Jurić
Privatna arhiva
Igor Jurić

Privatna arhiva

Igor Jurić, Foto: Privatna arhiva

* Igor Jurić danas slavi rođendan ćerke Saške

* Tim povodom objavio je zajedničku fotografiju

* Takođe je otkrio kako se Saška nosi sa Tijaninim ubistvom

Na njen rođendan, otac Saške i Tijane Jurić, za kojom Srbija i dalje pati, ali se kroz njen slučaj i bori za bezbedno detinjstvo druge dece, odlučio je da objavi fotografiju koja svedoči koliko su članovi porodice uspeli da ostanu jaki i srećni uprkos velikoj tragediji.

Iskasapljeno telo MRTVOG BRATA satima držao u kući, a ovo bi mogao da bude MOTIV svirepog zločina!

Šabačka policija uhapsila je Bogdana Gajića (20) iz tog grada, osumnjičenog da je u porodičnom domu prekjuče ubio svog četiri godine starijeg brata Ignjata. Njegovo telo pronađeno je tek naredne noći, i to dok ga je Bogdan, spakovano u najlon kesu, vozio u građevinskim kolicima.

"Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način", citat u kom bi se mnogi od nas prepoznali, citat koje bi mnoge od nas pogodio. Ali, ova porodica treba da bude inspiracija svima koji na trenutak pomisle da nemaju snage da nastave nakon nesreće koja se dogodila u njihovom domu.

Tako je i mala Saška odrasla veoma brzo i postala borac, kao i njen otac.

 

Igor Jurić je izjavio, nakon što je Tijanin zakon usvojen pre nekoliko meseci, da mu je ćerka Saška rekla samo jedno: "Nadam se da ćeš sada bar malo da se odmoriš i odvojiš vremena za nas". Oni nastavljaju da se bore sa Fondacijom "Tijana Jurić" i da pomažu deci.

U teškim trenucima, dok je trajala potraga za njenom sestrom, Saška je izgovorila teške i potresne reči.

- Nedostaje mi njen zagrljaj. Nedostaje mi da mi se uvuče u krevet i da se prekrijemo preko glave kada čujemo grmljavinu. Ona nikada nikome nije nanela zlo, nije rekla ružnu reč. Nije zaslužila sve ovo što joj se dešava. Nijedno dete ne zaslužuje da bude otrgnuto iz svoje porodice i zagrljaja najmilijih - rekla je za Bajmok.co.

Prošlo je 5 tužnih i teških godina od otmice i brutalnog ubistva Tijane Jurić iz Subotice, koja je tada imala samo 15 godina. Njen nestanak prijavljen je iste večeri, a nakon 12 dana intenzivne potrage, Tijanino beživotno telo pronađeno je na smetlištu u naselju Čonoplja u Somboru.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije

 

 

Komentari (4)

CRNA RUKA - APIS

22.08.2019 12:53

NIŠTA MU NEVERUJEM ,SVOJEVREMENO JE OD JEDNE FIRME MAZNUO 5 TONA NAFTE , ŠTO JE I SAM PRIZNAO A RAZLOG KRAĐE JE NIJE IMAO ZA HLEB DA NAHRANI SVOJU PORODICU .CVRC

Miki

22.08.2019 16:19

@CRNA RUKA - APIS - Sraman komentar koji nije na mjestu. Kakve veze ima ta nafta sa najstrasnijim dogadjajem koji moze zadesiti nekoga?

Dalibor

22.08.2019 18:25

@CRNA RUKA - APIS - A tvoj komentar zasluzuje gadjenje sram da te bude sto tako pises.Covek izgubio dete a ti govoris o nekoj kradji nafte.?Ne dao Bog nikome.

Jana

22.08.2019 16:53

Kakav komentar,strasno,zar je zato.zasluzio da mu ubiju dete?