Redakcija Alo!
Alo! / Vladimir Marković
Redakcija Alo!

Alo! / Vladimir Marković

Redakcija Alo!, Foto: Alo! / Vladimir Marković

Članovi našeg tima vam prenose šta doživljavamo tokom terenskih poseta, kako izgleda izrada sadržaja uz pojačanu brigu za bezbednost zaposlenih, naših porodica i cele kompanije.

Končita Pjević, menadžer za korporativne komunikacije

Osim pravovremenog i dobrog obaveštavanja čitalaca, „Alo media system” stalno nastoji da realizuje i različite društvenoodgovorne projekte. Osim akcija u kojim pomažemo čitaocima da reše zdravstvene i druge probleme i donacija ustanovama i medicinskim radnicima, u planu nam je da tokom vanrednog stanja dopremo i do onih koji ne mogu da kupe hranu i lekove.

Končita Pjević

Privatna arhiva

Končita Pjević, Foto: Privatna arhiva

U ovom periodu izazov je uskladiti poslovne i privatne obaveze, i to kod kuće. Čini mi se da je još teže onima koji imaju školarce kao ja. Posao ne sme da trpi, ali ni ćerkini zadaci, kuvanje ručka, odnošenje namirnica mami koja je u izolaciji. Mogu samo da zamislim kako je samohranim roditeljima! Društvene igre, ples, filmovi i opuštanje rezervisani su za kasno popodne. Teško je sve postići, ali izdržaćemo. Zato ostanite kod kuće i posle svega bićemo ne oni stari nego bolji i jači!

Andrija Bulatović, novinar rubrike Info na sajtu “alo.rs”

Andrija Bulatović

Privatna arhiva

Andrija Bulatović, Foto: Privatna arhiva

Ponosan sam na ekipu koja i od kuće stvara sjajnu poslovnu atmosferu i što posao teče kao kada smo na okupu. Za posao se sada spremam od pet do deset minuta, pa imam više slobodnog vremena. Neka vas, kao i mene, ohrabri činjenica da sve loše stvari, pa i ovo, mora jednom da prođe. Do tada, iskoristite dodatno vreme da se posvetite nekim zanemarenim interesovanjima, treningu, filmovima, muzici...

Nemanja Gavrilov, novinar rubrike Hronika

Nemanja Gavrilov

Privatna arhiva

Nemanja Gavrilov, Foto: Privatna arhiva

Dok koronavirus hara Srbijom, deo društva vanrednu situaciju vidi kao priliku da počini krivično delo misleći da će proći nekažnjeno! Pljačke, prevare i napadi ukazuju da opasnost kod njih nije donela mnogo promena. Moja rubrika ekskluzivno izveštava o takvim događajima, a građane upozorava i poziva na oprez! Iako radimo od kuće, “Alo!” je pokazao spremnost da odgovori na izazove i pruži čitaocima ekskluzivne priče, kao i ranije!