LJUDI, STOKO JEDNA! Huligani se iživljavali nad kornjačom, pa joj ofarbali oklop, ali su reakcije na fotografije još gore! (FOTO)

Ono što je dodatno zabrinjavajuće u celoj situaciji jesu komentari određenih osoba na Fejsbuku koji podržavaju ovaj vandalski čin.

Kornjača Galapagos
Kornjača, Foto: Shutterstock

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici, "Tim za borbu protiv krivolova", pojavila se fotografija koja je zgrozila širu javnost. Na njoj se vidi mučena kornjača koju je neko naprskao srebrnim sprejom.

Ona je još uvek živa i kreće se, ali iz Tima objašnjavaju kako su takve hemikalije jako štetne i prodiru do organa kornjače.

Oni napominju kako će biti teško dokazati ko je ovo učinio iako imaju neke informacije. Njima su sa jednog Fejsbuk profila prosleđene slike bez mnogo objašnjenja.

Ono što je posebno zabrinjavajuće u celoj situaciji jesu komentari određenih osoba na Fejsbuku koji podržavaju ovaj vandalski čin.

- "Što, šta fali? Kornjača je sada lepša", "Ali izgleda do j*ja", "Zašto ne", samo su neki od komentara koji su ili zlonamerni ili oni koji su ih pisali ne razumeju da je mučenoj životinji ugrožen život.

Naime, u pitanju je nitro srebrna boja u spreju koja oštećuje oklop, a koju najverovatnije kornjača diše preko oklopa, kao i ljudi preko kože.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi