Promo
Promo
Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

Pored svih ostalih mera koje primenjuju svi hoteli kojima je stalo do zdravlja i komfora svojih gostiju, neki su uveli i pravilo da gosti prilikom prijave u hotel prilože test da su negativni na SARS-COV-2, odnosno da imaju antitela na isti.

Hotel Stara Planina je prvi uveo novi standard, tako što je u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca, pored zahteva da gosti koji imaju navršenih 15 godina imaju navedene testove, svim gostima omogućio i testiranje u samom hotelu antigenskim testom, i to za simboličnu cenu od 1200,00 rsd.

Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta, tako da gosti koji nemaju test, ili im se pojavi bilo koji simptom u međuvremenu, mogu da saznaju da li su se zarazili sa Covidom i tako blagovremeno reaguju na bolest, a i zaštite druge.

Takođe, uveo je i COVID 19 garanciju, tako da svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz iz neke druge referentne laboratorije, vrše povraćaj uplaćenog avansa u celosti.

Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

Kako kažu u upravi Hotela: "Gosti dolaze da se odmore i opuste, a ovo je naš doprinos da im bar malo smanjimo strah od ove bolesti i da pored ostalih sadržaja koje nudimo, u ovim za sve nas teškim vremenima, damo pravi odmor koji nam je svima potreban. Na ovaj način ne možemo 100% da se zaštitimo, ali smanjujemo mogućnost zaraze i dajemo osećaj sigurnosti, jer pored gostiju redovno testiramo i zaposlene, što morate priznati, stvarno stvara pravi osećaj poverenja, koji je zbog ove epidemije dosta narušen."