Tuga, raskid, nesreća, suze
Shutterstock, ilustracija
Novi Sad

Shutterstock

Novi Sad, Foto: Shutterstock

Jedna Nikolina (19) krenula je na polaganje ispita. Pošto je žurila da stigne nije imala mnogo vremena da pronađe idealno parking mesto, pa je odlučila da radnicima parking servisa ostavi poruku kako joj ne bi paukom odneli auto.

Način na koji je to uradila, oduševio je sve Novosađane.

- Molim vas da ne dižete. Imam ispit. :( Hvala unapred!

PROČITAJTE JOŠ:

Radnici parking servisa su u celoj priči bili krajnje korektni i devojci su izašli u susret. Pauk nije odneo auto, već su ispod brisača na šoferšajbni ostavili poruku vrednu svake pohvale:

- Mi smo bili i doći ćemo opet, ako ne bude bar osmica, onda dižemo :)

Fotografija je obišla društvene mreže i pokupila veliki broj pozitivnih reakcija.

 

 

 

Komentari (5)

BAKI

18.09.2018 20:06

Prvo svaka čast novinaru koji se odlučio da objavi ovu priču jer zaista ne mogu više da slušam o nekim Kijama, Lunama koje nikada nisu ni prošle pored fakulteta o nekakvim ubistvima i dogadjajima u bratskim nam republikama . Posle dvanaesto časovnog radnog dana dodjem kući mrtav umoran i pročitam ovako nešto toliko lepo , ljudski i originalno da sam se prvo nasmejao a zatim nekako obradovao i pomislio ima nade za nas , mladi ne odlazite možda još možemo nešto svi zajedno da učinimo !!!

dexi

18.09.2018 21:25

Stara je ovo priča

Vlada

19.09.2018 01:38

Ne moze se na ispit bez auta? Pa se jos parkira gde je zgodno? Sram da bude fakultet sto nije obezbedio parking mesto kod vrata ispitnog kabineta.

Trotinet

19.09.2018 07:09

Kreneš ranije i stigneš da nađeš parking.

Bole

19.09.2018 08:16

Šta im bi .Obično uzmu crvenu pa sliku pošalju i u policiju pa vas i policija kazni.