Operacija
screenshoot/Twitter
Operacija, Foto: screenshoot/Twitter

Iako je u prvi mah video snimak naišao na osudu ubrzo se javila tviterašica koja je objasnila da je ovo normalna pojava kod operacija u kojima se daje spinalna anestezija, jer se na taj način osobi nad kojom se vrši operativni zahvat skreće pažnja od buke koja nastaje tokom operacije, a koja je neprijatna i neugodna.

"Spinal. Čoveka pitaju često u sali šta da puste od muzike jer nema osećaj od polovine leđa, a svestan je i sve čuje, pa i grozne zvuke tokom operacije, posebno ako su ortopedske. Meni pustili Balaševića na Cetinju pošto sam iz Vojvodine. Operisan mi bruh, sve bilo super, a opušteno", napisala je Lejla.

I kada se pogleda snimak, zaista se vidi opisana situacija. Dok su doktori ozbiljno posvećeni svom poslu, medicinsko osoblje komunicira i animira pacijenta, koji se nekoliko puta nasmejao, pa i zapevao stihove "a na mome jadnom srcu uvela ja ruža" iz pesme "Sve behara i sve cvjeta", koja je proslavila Nadu Mamulu i Zaima Imamovića, da bi na kraju zatražio i rakiju.

"Samo da imam malo rakije i da ide život", rekao je on kroz smeh.

Za sada nije poznato gde je snimljen video snimak, kao i da li je nastao tokom pandemije korona virusa ili prethodnih godina.