grk srbomrzac
Printscreen/FaceBook
grk srbomrzac

Printscreen/FaceBook

Foto: Printscreen/FaceBook

Podsetimo, status je objavljen u Fejsbuk grupi Live from Greece, gde se dele informacije o letovanju u Grčkoj. Julijana je sa maloletnom ćerkom boravila u jendom grčkom letovalištu, kada ih je nakon šest dana dolaženja na plažu u okviru koje se nalazi i njegov bar, neimenovani Grk oterao jer "mrzi Srbe".

Njeno neprijatno iskustvo pročitali su i mnogobrojni Grci, koji su osudili ponašanje svog kolege.

Julijana je u neverici zbog tako ružnog gesta u gostoljubivoj i prijateljskoj zemlji a na Fejsbuku je napisala sledeće:

- Ovo sam morala podeliti u grupu jer smo danas moja ćerka i ja doživele uvredu a i razočarenje od strane grčkog konobara na plaži. Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.06 boravili na plaži na slici stoji naziv bara a i Grk koji nas je danas posle 6 dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko 8 po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rekao da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda. Pitala sam ga zašto da idemo, zašto nas tera? Njegov odgovor je bio da mrzi Srbe. Jako me je to pogodilo. Iskreno krenule su mi suze i nisam htela da odem. Ovo mi je 16 put da letujem u Grčkoj i nikad ovako nešto nisam doživela. Jako sam razočarana - napisala je julijana.

grk srbomrzac

Printscreen/FaceBook

Foto: Printscreen/FaceBook

U početku se sumnjalo da vlasnik bara nije grčke nacionalnosti, ali se ispostavilo da ipak jeste, kao i da mu ovo nije prvi put da je neljubazan prema turistima. Naime, administratori grupe su se obratili zvaničnicima Halkidikija, a jedan od njih je uputio i nezvanični odgovor, koji je ova grupa prenela.

Preporučujemo još:

grk srbomrzac

Printscreen/FaceBook

Foto: Printscreen/FaceBook

Oni su dalje naveli da ne mogu da objave njegovo ime, jer su razgovarali nezvanično.

Pročitajte i: