Autoput "Miloš Veliki"
printskrin
Autoput

printskrin

Autoput "Miloš Veliki", Foto: printskrin

* Novi autoput povezivaće Obrenovac, Ub, Lajkovac, Ljig, Rudnik, Takovo, Gornji Milanovac i Ljubić kod Čačka

* Vozače će dočekati semafor sa natpisom "Dobro došli na autoput Miloš Veliki" na srpskom i engleskom jeziku

* Maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas

Posle otvaranja južnog kraka Koridora 10 kroz Grdelicu, gradnja i otvaranje autoputa "Miloš Veliki" od Obrenovca do Čačka nova je značajna infrastrukturna investicija u ovoj godini.

Pročitajte još:

Novi autoput povezivaće Obrenovac, Ub, Lajkovac, Ljig, Rudnik, Takovo, Gornji Milanovac i Ljubić kod Čačka - voćarski kraj sa velikim privrednim potencijalom kome bi odskočna daska sada nesumnjivo mogao da bude novi autoput.

Vozače će dočekati semafor sa natpisom "Dobro došli na autoput Miloš Veliki" na srpskom i engleskom jeziku, uz naznaku da je maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas.

Autoput Miloš Veliki

Alo.rs

Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

 

Autoput Miloš Veliki

Alo.rs

Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

 

Autoput Miloš Veliki

Alo.rs

Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

Poznavaoci tvrde da bi "Miloš Veliki" u srce Srbije mogao dovesti nove investitore i pokrenuti sve subjekte razvoja, ali i unaprediti turizam i poljoprivredu i stvoriti više mogućnosti za lokalne privrednike i privatnike.

Uradite ovu jednostavnu stvar i ostvariće vam se sve želje!

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave dan sećanja na Svete Otroke. To je legenda o sedam mladića koja je bila veoma poštovana u starom hrišćanskom svetu, ali je vremenom zaboravljena i danas gotovo niko ne zna za ove svetitelje.

Ocena je i da bi razvoj ovih mesta i lokalnih samouprava mogao bar delimično i vratiti stanovništvo iz Beograda na svoja rodna imanja kao i sprečiti sve učestalije unutrašnje emigracije.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom