Leksovac, nevreme
Alo.rs
Leksovac, nevreme

Alo.rs

Leksovac, nevreme, Foto: Alo.rs

* Stravično nevreme u Leskovcu

* Najviše stradali voćnaci i vinogradi

* Dvoje ljudi povređeno

U mestu Vlasina Rid, nadomak malene varoši Crna Trava, iznenadni udar groma pocepao je stari orah čije grane su u padu povredile Zorana I. (54) i njegovu meštanku Nadicu (48), kojom prilikom je Zoran pretrpaeo teže povrde kičme, a Nadica lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po rukama i licu.

Pročitajte još:

U samom gradu Leskovcu nevreme je velikim vazdužnim kovitlacem razjurilo ono malo prolaznika koji su se iznenada zatekli na ulici.

„Jak vetar poneo je suncobrane sa terase restorana lociranih na platou ispod TV-Leskovac, pa ih vitlajući zajedno sa stoljnjacima iz kafića nabacao u susedno dvorište leskovačke crkve Sv.Trojice, odmah uz zvonik“, priča nam Vladan koji se sa prijateljima tu zatekao na ispijanju „pića za laku noć“.

Kiša

Alo!/Rajko Ristić

Kiša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U brdima iznad Leskovca padao je grad veličine lešnika, u tom celevečernjem nevremenu ceh su zaplatili mladi voćnjaci i vinogradi.

Jaka kiša u tim krajevima povremeno je padala u subotu 3. avgusta nanevši manju štetu putnoj infrastrukturi, naročito na lokalnim i nekategoirisanim putevima.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!