Milomir Marić
printscreen
Milomir Marić

printscreen

Milomir Marić, Foto: printscreen

Novinar Milomir Marić "napadnut" je od strane gostiju u koji su kritikovali njegovo slikanje sa premijerom tzv. Kosova nakon čuvenog intervjua, a poznati voditelj otkrio je i nekoliko detalja dosad nepoznatih javnosti u emisiji "Ćirilica".

Srđan Gajić iliti Nebojša Prilepak, savetnik Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića rekao je u jednom delu emisije da je hteo da napadne Marića.

NOVI INCIDENT NA KOSOVU! Haos u školi, povređeno 7 učenika, umešan i nastavnik! (VIDEO)

- Pre emisije sam pitao da li mogu da te napadnem - rekao je Gajić istakavši da se u brojnim stavovima ne slaže sa Marićem.

 

Voditelj emisije je na to šeretski sa osmehom odgovorio:

- Napad na mene je poželjan.

STRAVA I UŽAS! DETALJNO PLANIRAN NAPAD SNIMALI KAMEROM! Pojavio se kompletan video šiptarskog divljanja po srpskim mestima! Krenuli pred zoru naoružani do zuba i poveli novinara! (VIDEO)

Advokat Feđa Dimović pridružio se "napadu" zamerajući Mariću slikanje sa Haradinajem.

- Razumem novinarski posao i intervju, ali kako si mogao da se slikaš sa njima. On je zlikovac i ne treba ga približavati nama, niti predstavljati kao nekog simpatičnog, a ti si to na neki načun uradio - rekao je Dimović.

Marić je tada preuzeo reč i otvorio dušu, otkrivši nepoznate detalje intervjua sa Haradinajem.

- Postavio sam mu pitanje zbog kog bih leteo kroz prozor kod svakog političara. Rekao sam da su Albanci medicinski fenomen i da droga svugde izaziva zavisnost, a samo kod njih nezavisnost. Pitao sam ga gde u svom kabinetu krije drogu - ispričao je Marić, a onda i podsetio da su nakon intervjua popili rakiju.

ON BEŽAO, ŠIPTARI PUCALI ZA NJIM! Stravična ispovest SRBINA iz Zubinog Potoka: Upali su naoružani do zuba i TUKLI sve redom! SIN MI JE POVREĐEN! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 

- Rekao sam mu: Erdogan te je optužio da se opijaš rakijom i orgijaš. Odgovorio mi je: To prvo je tačno, a ovo drugo nije - Ispričao je voditelj i dodao - Haradinaj je prešao iz islama u katoličanstvo da bi mogao da pije rakiju, a kaže da najviše voli srpsku šljivu.

OGLASILA SE KOSOVSKA POLICIJA! "Uhapsili smo i suspendovali 19 policajaca, SILOM SMO UKLONILI BARIKADE i pretresli kuće!"

Marić je istakao da se Haradinaj dobro slagao sa svim srpskim osuđenicima u Hagu.

- On je pričao da je pobio više Albanaca nego oni. Njima je to bilo simpatično - rekao je Marić.

- Postoji priča da Milošević nije hteo da mu pusti ruku kad su se rukovali u Hagu, a da se on otimao - dodao je Dimović.

"TEK SMO POČELI" U Tačijevu kancelariju stigla POSEBNA AMERIKANKA, iza zatvorenih vrata dogovorili NASTAVAK KRVAVOG PIRA NA KOSOVU!

Marić je nazvao haški pritvor poslednjim ostatkom bivše Jugoslavije.

Voditelj se potom još jednom osvrnuo na Haradinaja.

- Ja se osećam postiđeno što Amerika igra na Haradinaja ovde, a ne na nekog Srbina. Mislio sam da ćemo mi biti ti koji će biti nosioci progresa na Balkanu - zaključio je Marić.