Incident u Obrenovcu
Printscreen RTV Mag
Incident u Obrenovcu

Printscreen RTV Mag

Incident u Obrenovcu, Foto: Printscreen RTV Mag

* Snimak sa sigurnosnih kamera iz jednog obrenovačkog kafića, na kojem se vidi kako žena šamara za dve glave višeg muškarca "zapalila" je društvene mreže

*  Počele su priče da to gazdarica tuče konobara

* Ispostavilo se da je pozadina priče sasvim drugačija

Snimak sa sigurnosnih kamera iz jednog obrenovačkog kafića, na kojem se vidi kako žena šamara za dve glave višeg muškarca "zapalila" je društvene mreže. Počele su priče da to gazdarica tuče konobara, da je reč o bivšem dečku... Međutim, priča je potpuno drugačija.

Naime, sve se desilo zbog pogrešne porudžbine konobara zaposlenog u kafe poslastičarnici “Marina”, u Obrenovcu, kada ga je na zaprepašćenje svih prisutnih u ugostiteljskom objektu, gošća išamarala. Sve se dešavalo 3. septembra u večernjim satima jer je umesto tople nes kafe dobila - hladnu!

- On je njoj rekao "evo zagrejaću", a ona je uzvratila, “ne treba sad neću više ni da ga pijem”. Onda je čovek koji je sedeo sa njom pitao “hoće li taj nes”. To je bila poenta svađe - ispričala je za RTV Mag Marija Čučuković, vlasnica ugostiteljskog objekta.

Konačno UKINUTE VIZE za državljane Srbije!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 05.09.2019. 08:00 Divne vesti! Pasoš, Foto: MUP Srbije Skupština Srbije usvojila je danas sporazuma o ukidanju viza za diplomatske, zvanične i službene pasoše Paragvaju, Mjanmaru i Dominikanskoj Republici. Takođe je usvojen i sporazum o ukidanju svih viza Surinamu. AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019.

Kako dodaje, tu je onda bilo “malo verbalnog koškanja”...

- Prozivali su konobara kako ne ume da radi, kako nije za ovaj posao, a on je njima odgovarao “nema veze, baš me briga”. Oni su se valjda tada iznervirali, da je gospođa, kada je on došao i uzeo nes da ga zagreje, ona krenula za njim. Pitala ga je “koliko imaš godina”, unela mu se u facu, a onda ga je udarila šest puta. Ja sam začuđena njegovom reakcijom, ne znam šta bih ja uradila. On je samo stajao mirno i podneo to onako baš muški - dodala je vlasnica.

Incident u Obrenovcu

Printscreen RTV Mag

Incident u Obrenovcu, Foto: Printscreen RTV Mag

Sledećeg dana žena koja je napravila problem ponovo je došla u kafić.

- Ona je došla najnormalnije, a kada sam joj rekla da ne mogu da je poslužim, upitala je “A, što”. Ostala sam bez komentara. A momak da je podigao ruku to bi bilo nasilje nad ženama.

Pročitajte još:

Kada ju je vlasnica upitala zašto je tako reagovala dobila je odgovor “Ne može konobar tako samnom da priča”.

Prema rečima Marije Čučuković u poslednjih nedelju dana skoro svakog dana bilo je manjih ili većih incidenata.

- Čujem da je tako u svim lokalima, svuda je katastrofa. Ljudi su postali netrpeljivi - zaključila je ona.

Slučaj nije prijavljen policiji, a vlasnica lokala ne zna da li će konobar podneti privatnu tužbu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (3)

zagor

05.09.2019 17:45

Ma kakvo nasilje nad ženama? Glavu joj bi otkinuo, debilki

Bilja

05.09.2019 17:48

Kobila je sigurno zena nekog lokalnog zelenasa ili privrednika. Ovo ne sme proci nekaznjeno. Ja bih je odrobijala.

jahač

05.09.2019 19:05

Jebao bih joj mamicu posle prvog šamara. Nikad ne bih i nisam u životu digao ruku, ma čak i glas na žensko. Ali ovo nije žena, ovo je kreten koga bih olešio kao vola u kupusu.