OSE I STRŠLJENOVI PADAJU MRTVI Goran je okačio plastičnu flašu u dvorištu i stavio dve stvari koje svi imamo u kući, sada mu se deca bezbrižno igraju

Na plastične flaše je zalepio samo dve stvari koje u kombinaciji deluju ubitačno

Ose
Ose , Foto: Profimedia

Ovog leta smo se borili protiv velikih poplava i nepogoda, a zatim nas poslednjih dana muče velike suše i vrućine. Ono što su ovakve vremenske promene donele jesu najezde insekata, a najveći problem pravi upravo - invazija stršljenova.

SLUČAJ KOJI JE UZNEMIRIO SRBIJU Teodoru (5) malaksalu doneli u bolnicu, lekar rekao da je razmažena i poslao je kući, SUTRA JE UMRLA!

Jedan Goran je osmislio izuzetno praktični recept koji može da olakša i donese pobedu svakog od nas u ratu koji vodimo sa stvorenjima čiji ubod može da bude veoma opasan, čak i smrtonosan.

- Komšije su mi se na početku smejale zato što kačim flaše i čaše po svojoj lozi, ali me nije bilo briga. Ja moram da zaštitim svoju decu od osa i stršljenova koji napadaju grožđe, a kolateralna šteta su na kraju nedužni klinci koji se igraju napolju. Za njih jedan ubod može da bude koban - istakao je Goran.

DETALJI SMRTI TURISTE U TUNISU Srbin se obesio u hotelskoj sobi, a SAMOUBISTVU SU PRETHODILA NEPRIJATNA DEŠAVANJA

Na plastične flaše je zalepio samo dve stvari koje u kombinaciji deluju ubitačno na leteće napasti - lepak za hvatanje miševa i slatko od voća (naglašava da je nekada probao i sa sokom, i da je bilo podjednako efikasno).

OTVORENO PISMO SRBIJI "Imam 32 godine i ni dan radnog staža jer sam tako htela! Neću da me u frižideru čeka slasna pašteta..."

Promešao je magičnu supstancu i zakačio flaše na mestu gde uzgaja lozu, a svakog dana je u njima video svoje nove "žrtve". Sada se u sopstvenom dvorištu i bašti oseća bezbednije i zna da je doprineo tome da njegova deca budu sigurnija u svakoj igri.

 

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Maja
  10/08/2018 - 16:44
  Wd-40 sprej! Isprskano mesto zadrzava miris, deluje;)
 • Korisnik: Laki
  10/08/2018 - 10:20
  Nije mi jasno od cega padaju mrtvi,lepak za miseve nije otrovan, sok ili med takodje nisu otrovni,strsljeni, osice muve pa i pcele se zalepe za flasu i posle se unistavaju i to se koristi godinama ljudi to stavljaju u stale kod stoke i tako se stite od musica i ostale napasti
  • Padaju @Laki
   11/08/2018 - 09:46
   JER IM SE ZALEPE NOZICE I KRILA.NISAM KORISTILA LEPAK ZA MISEVE VEC MED ILI SLATKO. EFIKASNO 100%
 • Korisnik: šone
  09/08/2018 - 15:52
  A za pčele se ne plaća a 1stršljen udje u košnicu i pobije gomilu pčela a pčele su nešto naj bitnije na ovoj zemlji
 • Korisnik: citalac
  09/08/2018 - 14:43
  Bolje cuti, placa se kazna za ubijanje strsljenova. Inace poznato je odavno to da se u plast. flasu sipa sok od kruske i vrh sa delom flase okrene na dole i necete verovati koliko ih ugine i stalno nadolaze.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs