General Ljubiša Diković
Ministarstvo odbrane
General Ljubiša Diković

Ministarstvo odbrane

General Ljubiša Diković, Foto: Ministarstvo odbrane

 Namerava, kaže, da se maksimalno posveti porodici i prijateljima, pa radi sve ono što zbog silnih obaveza godinama nije stizao. Neće više ni da se raspravlja ni da ulazi u polemike, pa je tako odlučio i da potpuno ignoriše najnoviji napad na sebe koji je došao od Nataše Kandić, osnivačice Fonda za humanitarno pravo, koja je ocenila skandaloznim „što se od Dikovića pravi heroj“.

- Baš vam hvala na pitanju o mojim penzionerskim danima, odavno nisam čuo neko lepše pitanje - rekao nam je na početku vidno raspoložen Diković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Videću polako šta ću raditi. Znate, svi kažu: „Radiću ono što nisam stigao svih godina“, a ja bih dodao: „Radiću ono što volim i uživaću“. Imaću vremena za porodicu, prijatelje, ali i za odmor. Mislim da ću se dobro nositi sa penzionerskim danima i da će mi oni svako biti ispunjeni i kvalitetni - kazao nam je on.

Kada smo ga upitali za komentar povodom najnovijeg napada Nataše Kandić na sebe, rekao je da o tome ne bi govorio ništa.

- A ne, u to neću da se upuštam. Nek priča šta god želi, ne želim ni da znam za to - kazao nam je Diković kome reči Kandićeve nisu uspele da pokvare raspoloženje.

Uvek sam tu za otadžbinu!

Diković je, inače, u ponedeljak predao dužnost generalu Milanu Mojsiloviću, novoimenovanom načelniku GŠ-a. Poručio je da odlazi s dužnosti „srećan i bogat u duši“, jer je „služio Srbiji“.

- Ja sam uvek tu, za svoju otadžbinu, za našu vojsku - poručio je general Diković.

Komentari (5)

Wlad

20.09.2018 06:46

Narednik Bilko...

dr

20.09.2018 08:10

Чудо невиђено овом генералу у превремној, о не у превременој пензији они су изузузети из овог због ратних заслуга, све су изгубили, није нађена нова пензионераска плата од макар 100000динара, па готово сви имају још нешто да се преживи.

pera rogonja

20.09.2018 09:56

Cudo kolko su ljudi zlobnici i zavide nekom ko ode u zasluzenu penziju i sto je velika penzija u odnosu preduzeca koje neznaju da posluju i svojim radnicima malo uplacuji i penzioni fond.Sto se tice Kandicke samo moze da ga mrzi jer vise nije potrebna zapadu da iznosi napade na svoju zemlju.Ukratko Natasa Kandic je niko i nista!!!

Сараџогла

20.09.2018 10:09

Пошто сам био у младости окружен паметним људима паметно сам поступао захваљујући њиховим саветима.ДА НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИШЕМ.Мој рођени ујак ме је КУМИО да не одем у гимназију ,,јер је то за неке одличњаке фора,,!Ми одличњаци скупа правац на машинство.Ја касније одем да радим оно ,,што је опасно по живот,, и дочекам пензију.Бато,нов систем рачунања и ја добих пензију колика ми је и била плата.Месец искочи очас!Боли ме који је датум!Који је дан!Колико је сати?Нећу ти кажем јер ће да се распричаш!

sasa

20.09.2018 10:09

Generale ako nista drugo, oslobodio si se ministra koji je najgori u istoriji Srbije.Budi ponosan na tvoj rad.