G-DRIVE ZIMSKO DIZEL GORIVO – saveznik u borbi protiv niskih temperatura

Svi vozači dizelaša bar jednom su se našli u situaciji da zakasne na posao jer njihov ljubimac ne može da startuje zbog nemilosrdnih, niskih temperatura.

Auto
Foto: Shutterstock

Sigurno ste se tada zapitali kako voze na primer ljudi u hladnoj Rusiji? Evo kako – neki ne gase automobile od jeseni do proleća, neki iz svojih automobila vade akumulatore i tokom zime koriste gradski prevoz, dok oni sa dubljim džepom pak, ugrađuju sisteme za automatsko zagrevanje. Zvuči komplikovano, zar ne? Umesto toga, iz NIS-a stiže mnogo praktičnije rešenje prilagođeno našim, ipak ne tako surovim zimama.

Inovativno G-Drive zimsko dizel gorivo sa poboljšanim zimskim karakteristikama pobrinuće se da ne kasnite na posao. Ovo gorivo nove generacije predstavlja zimski evro dizel koji je obogaćen kompleksom aditiva, kako bi se omogućio optimalan rad motora i u hladnim zimskim danima i to do minus 30 stepeni celzijusa. Svojim istraživanjem, eksperti iz sfere naftne industrije došli su do zaključka da, pored navedenih benefita, korišćenje ovog goriva obezbeđuje veću snagu i stabilniji rad motora, kao i veću protočnost brizgaljki koja za posledicu ima obnavljanje i povećanje snage motora i u zimskom periodu.

Kompanija NIS poziva sve zainteresovane da svrate na neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, sipaju G-Drive dizel gorivo i sami se uvere u kvalitet ovog specijalnog goriva!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi