Zoran Marjanović
Alo!/ Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

On je juče na svoj Fejsbuk profil okačio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem. Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se oseća blagosloveno.

Pročitajte još:

"Trebalo je to odgajiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma", napisao je Marjanović.

Na fotografijama se vidi kako Zoran, go do pojasa i sa brojanicom i lančićem sa krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima, dok mladić pokazuje mišiće.

Zoran Marjanović

Facebook printscreen

Zoran Marjanović, Foto: Facebook printscreen

Njegove fotografije su za nekoliko sati pobrale preko 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše: „Bravo“ uz brojna srca.

Podsetimo, Zoran Marjanović je prošlog leta pušten iz pritvora da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Prvo ročište zakazano je za 11. septembar pred Višim sudom u Beogradu.

Zoran se sprema za suđenje, a dane uglavnom provodi kod kuće u krugu porodice", kaže naš izvor.

Ako vidite ovo u svom stanu, odmah zovite POMOĆ! Napada mozak i kičmenu moždinu, rizik za zdravlje NIKAD VEĆI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 17:39 Iako izgledaju bezazaleno, mogu da izazovu meningitis i druge bolesti, napadajući mozak i kičmenu moždinu. Zgrada, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Pojavila se nova vrsta crva * Naučnici upozoravaju da je izuzetno opasna * Napada mozak i kičmenu moždinu Naučnici upozoravaju da je nova vrsta crva (latinski naziv je Platymedus manokwari), koja se pojavila izuzetno opasna.

Marjanović od početka negira da je sa više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu, inače pevačicu "Granda", dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

BEZ MAJICE NA MINUSU

Marjanović je zimus izazvao pažnju javnosti kada je na Fejsbuku objavioo fotografije sa ćerkom Janom, koju je dobio u barku s ubijenom Jelenom. Na tim fotografija Zoran je u šorcu i bez majice, dok je Jana u skafanderu.

Zoran Marjanović

Facebook printscreen

Zoran Marjanović, Foto: Facebook printscreen

"Kupanje svetom vodom donetom s Ostroga", napisao je tada Marjanović iznad fotografije na kojoj se poliva iz plastične flašice.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista