dunav osiguranje
Promo
dunav osiguranje

Promo

Dunav osiguranje na Sajmu turizma, Foto: Promo

Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u „Dunav“-u, predstavio je pogodnosti onlajn polise.

- Posvetite se izboru destinacije i pripremi za putovanje, ali ne zaboravite ni „prijatelja na putu“ – polisu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) „Dunav osiguranja“, koju možete kupiti preko interneta, iz svog doma, automobila, kancelarije, bez odlaska na prodajno mesto Kompanije. Tako štedite i vreme i novac, polisu dobijate čak 25 odsto jeftinije! Onlajn kupovinu individualne, porodične ili polise PZO za više putovanja možete obaviti jednostavno, klikom na link: www.dunav.com/kupi-online/.

Petrović je dodao da na svim prodajnim mestima Kompanija odobrava i sledeće popuste pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja.

- 10% na premiju PZO za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju duže od 30 dana,

- 15% popusta na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, te osiguranje od građanske odgovornosti), i

- 20% popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga), za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.

dunav osiguranje

Promo

Nemanja Petrović u razgovoru s novinarima, Foto: Promo

Uz zaključenu polisu za PZO ili paket putnog osiguranja osiguranici dobijaju:

- 30% popusta na premiju osiguranja pomoći na putu i

- mogućnost zaključenja paketa „Zimske čuvarkuće“, za period trajanja putovanja, po specijalnoj ceni, zaključio je Direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji „Dunav“. Akcija traje do 28. februara 2019. godine.

Detaljnije informacije o Zimskoj akciji „Dunava“ zainteresovani mogu dobiti posetom internet stranice Kompanije: www.dunav.com, besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286 ili na prodajnim mestima širom Srbije.

Povodom 41. Međunarodnog sajmu turizma u Beogradu, „Dunav turist“ nudi brojne pogodnosti – popuste i poklone za boravak na Zlatiboru u Odmaralištu „Dunav“, koje je novinarima predstavio Srđan Nedeljković, direktor „Dunav turista“.

Povodom ovogodišnjeg 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, „Dunav turist“ odobrava poklon vaučer za smeštaj i boravak u Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru, koji donosi popust od 6.000 dinara na standardnu cenu u periodu od 21. februara do 4. aprila. Osnovni uslov za dobijanje tog popusta jeste da prilikom rezervacije dostavite vaučer koji će posetiocima Sajma turizma biti deljen na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“, te da se opredelite za boravak sa najmanje dva noćenja i uslugom pansiona ili polupansiona u Odmaralištu „Dunav“ u centru Zlatibora.

dunav osiguranje

Promo

Srdjan Nedeljković, Foto: Promo

Tokom Sajma turizma, „Dunav turist“ za rane rezervacije u Odmaralištu „Dunav“, na pet dana boravka i smeštaja, odobrava produženje aranžmana na sedam dana, što znači da na pet rezervisanih noćenja dobijate dva noćenja gratis. Ova povoljnost važi za period od 1. jula do 8. septembra. Uslov za ostvarenje popusta jeste boravak sa uslugom polupansiona, kao i uplata avansa od 50 procenata najkasnije do 3. juna.

Cene se, u zavisnosti od termina korišćenja smeštaja, kreću od 2.905 dinara dnevno po osobi za usluge polupansiona, u skladu sa izabranom sobom ili apartmanom. Za decu uzrasta do sedam godina boravak je besplatan, dok je za mališane od sedam do 12 godina cena polupansiona u Odmaralištu „Dunav“ 1.190 dinara dnevno, na bazi polupansiona. U cenu pansiona ulaze i usluge relaks centra i animacijski program za decu.

Detaljnije informacije i rezervacije možete dobiti u Hali 1 Beogradskog sajma, na štandu „Dunav osiguranja“, pozivanjem recepcije Odmarališta na broj 031 84 11 81, slanjem poruke na elektronsku adresu info@dunavturist.rs, kao i na sajtu www.dunavturist.rs.

Inače, košarkaši Crvene Zvezde bili su gosti na štandu Kompanije “Dunav osiguranje” na Sajmu turizma.

dunav osiguranje

Promo

Kosarkasi Crvene zvezde, Foto: Promo

Majkl Odžo je centar iz Nigerije i odnedavno igrač „Crvene zvezde“. Visok je 216 centimetara, širokog osmeha, košarkaš s najvećim stopalom na svetu, neposredan i sa istom sigurnošću rukuje se sa sagovornikom kao što drži loptu pred protivničkim košem – to bi bio sažet utisak o Majklu koji stiču svi koji su bar nakratko imali priliku da se s njim sretnu.

"Ispred košarkaškog kluba KK Crvena Zvezda želim da se zahvalim “Dunav osiguranju” za ovu saradnju. Bavim se sportom jer je to moj izbor, ali košarka, kao i svaki sport, zahteva mnogo odricanja, mnogo putovanja, neophodno je da imate neku dodatnu sigurnost. Zato kupujem polisu osiguranja. To je potpora koja je neophodna svim ljudima, naročito sportistima zbog povreda, ali i kao podrška u životu za nepredviđene situacije. Polisa osiguranja ima svoju svrhu i prednost. Ne bih mogao ni da igram da mi jedna kompanija nije izašla u susret i za mene počela da pravi patike u broju 56, koje se ne proizvode u serijskoj proizvodnji", neposredno i šarmatno ističe Odžo, okružen brojnim posetiocima Sajma s kojima se dobacivao loptama, na štandu „Dunav osiguranje“.

Dejan Davidovac, plejmejker, bek i krilo igrač koji iz FMP-a, gde je započeo svoju sportsku karijeru, prelazi u Crvenu Zvezdu. U prvom timu Crvene Zvezde je već 3 sezone. Visok je 2.02 m.

Dušan Ristić, igra u prvom timu na poziciji centra. Bivši koledž igrač u Americi, zvezda Arizone. Visok je 2.13m. Sa reprezentacijom Srbije do 18 godina osvajač je bronzane medalje na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

"Mnogo je rizika u sportu i u životu, neophodno je da imate sigurnost koja vam daje prostor za manevar, finansijski ili neki drugi. U životu nema garancije, ali polisom koju redovno kupujem dajem sebi prostora da me iznenadne situacije ne ostave bez opcije, bez mogućnosti da nađem rešenje. Tako je i sa klubovima… važna nam je podrška kako bismo, kada izađemo na teren, brinuli samo o igri, a ne i o svim pratećim stvarima. Podrška Kompanije „Dunav“ nam je veoma važna i ovom prilikom im zahvaljujem. To je i svojevrsna potvrda da nas društvo, publika i svi oni koji vole sport podržavaju", rekli su prilikom druženja s novinarima i brojnim okupljenim posetiocima štanda Kompanije „Dunav“ Dušan Ristić i Dejan Davidovac igrači “Crvene Zvezde”.