Dafne Oz
Alo!
Dafne Oz

Alo!

Dafne Oz, Foto: Alo!

Džon i Dafne su se upoznali i zavoleli na koledžu, a vezu su krunisali brakom venčavši se u srpskoj pravoslavnoj crkvi u Portlandu.
Srpska snajka je izuzetno popularna na društvenoj mreži Instagram, gde ima oko 450.000 pratilaca. Tamo često objavljuje zajedničke fotografije sa suprugom i četvoro dece, imaju tri ćerkice i jednog sina koji ima sprsko ime - Jovan.

- Sina smo nazvali Jovan Jovanović Junior. Moj suprug je Srbin i sin je dobio ime po tati. Zovemo ga Džon-Džon - kazala je ona pre nekoliko godina. Dafne za svog supruga Džona ima samo reči hvale.

- On je čovek mojih snova, obožavani otac i moj najbolji prijatelj. Činiš me srećnom svaki dan. Volim te - napisala mu je u jednoj od objava na Instagramu.

Dafne Oz

Alo!

Dafne Oz, Foto: Alo!

Interesantno je da je Dafne rođena s pupčanom vrpcom obmotanom oko vrata, pa je podvrgnuta specifičnom zahvatu, nakon kojeg je uspela potpuno da se oporavi.

Podsetimo, Džon Jovanović, direktor kancelarije DFC-a u Beogradu, bio je direktor švajcarske kompanije „Mercuria Energy Group“, jedne od najjačih u svetu, srpskog je porekla i ima 34 godine.

Diplomirao je na jednom od najboljih svetskih univerziteta, na Prinstonu, a na Univerzitetu u Pensilvaniji magistrirao poslovnu administraciju za finansije i preduzetnički menadžment. Detinjstvo je proveo u Čikagu, gde su se svojevremeno doselili njegovi roditelji Nada i Srećko.

Pročitajte još: