Branimir Nestorović
Printscreen/Happy
Branimir Nestorović

Printscreen/Happy

Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/Happy

Naime, jedan od najpoznatijih lekara Srbije u ovom trenutku rešio je da svoja mišljenja i savete ne deli više samo u televizijskim emisijama i vestima. Dr Nestorović otvorio je svoj kanal na popularnoj video platformi “Jutjub”, kanal je otvorio nedavno, a danas je objavio i svoj prvi video.

Doktor Nestorović najavio je svojim pratiocima, kojih u ovom trenutku već ima preko hiljadu, da će na svom kanalu pričati o zdravlju, bolestima i duši.

Koliko ima pohvala na račun dr Nestorovića zbog toga što će izdvajati svoje vreme u penziji da se ponovo bavi humanim poslom, toliko ima i onih koji se pitaju šta se krije iza ove novine u Nestorovićevom životu. Dr Nestorović će svakako objašnjavajući i prenoseći svoje znanje o medicini drugima putev video snimaka raditi dobru stvar, pogotovo onima koji jako uvažavaju njegovo mišljenje.

Međutim, mnogi su primetili da se na snimku pojavljuje pojedini medicinski preparat u pozadini, kao i da on priča o raznim preparatima tokom obraćanja, pa se nameće pitanje da li je svrha kanala da se pored obraćanja mnogobrojnim fanovima i dobro zaradi?

PROČITAJTE JOŠ: