NOVI HIT NESTOROVIĆA! Doktor zapalio internet fotografijom piramide koja odbija koronu! (FOTO)

Pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje se prepričavaju danima, odjeknu kao bomba, a onda postanu i kultne.

Branimir Nestorović
Branimir Nestorović, Foto: printscreen

Sada su u centru pažnje fotografije, na kojima je poznati pulmolog pored tzv. biopiramide koja štiti od mnogih bolesti, pa i od korone.

Najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže.

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu "biopiramidu orgonit", za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

Kako tvrdi, ova biopiramida deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i korona virusa!

Na osnovu slike, može se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti, s obzirom da i sam podržava lečenje drugim metodama.

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi