Rade Panić
printscreen/youtube/novas
Rade Panić

printscreen/youtube/novas

Rade Panić, Foto: printscreen/youtube/novas

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kolega Rade Panić je dobar deo borbe svojih kolega sa koronom proveo u svojevesnoj hibernaciji. Da je tu među nama mogli smo da saznamo gledajući ga na raznim televizijama gde je svoju poduže sticanu diplomu podredio političkim interesima. Dok su njegove kolege nesebično pohitale u Novi Pazar da pomognu, ostavljajući svoje porodice u Kraljevu, njegov pravac je bio TV studio u Beogradu odakle je "bolje" od svih znao sta se dešava na terenu. Rešen da bespogovorno bude na usluzi tuđim političkim idealima, prihvatio je novu direktivu da se uključi u kovid režim i bude neko ko ce se "proslaviti" ulogom insajdera. Laži i, jos jednom laži, koje poslednjih dana iznosi tužnije su i poražavajuće za njega i njegove patrone od onih patetičnih suza kojima je pokušao lažno da predstavi situaciju i ZC Studenica. Možda su mu suze izazvale činjenica da je ova ustanova danas bolje opremljena nego ikada pre. Da imamo svega dovoljno - i aparata i lekova i materijala i opreme...

Čovek koji ima više sati u TV studijima nego u crvenoj zoni se drznuo da komentariše i iznosi lažne informacije o radu svojih kolega i o situaciji u ustanovi. Nikada se nije našao na prijemu da bi znao kako se radi trijaža, kako se obavljaju dogovori i vrše procene za hospitalizaciju ili transport.

Rade Paniću imamo i previše izazova i briga u borbi za svakog našeg sugradjanina i žitelja regiona da bi slušali tvoja navijanja da korona pobedi. Legitimno je da budes na strani gostujućih navijača, ali za njih postoji poseban sektor, prezren od ostalih."