DA LI STE SE NEKAD ZAPITALI ZAŠTO U LIFTU SMRDI? U poznatoj beogradskoj zgradi u strogom centru pronašli smo odgovor (FOTO/VIDEO)

U spuštenim plafonima liftova ljudi svašta bacaju - opuške, čaše, flaše, limenke, papiriće, maramice, kašičice, fiskalne račune, maske, rukavice, pa čak i prezervative

Lift
Foto: Alo.rs/V.Đ.

Verovali ili ne, ali u spuštenim plafonima liftova svašta možete videti. Tu su opušci cigareta, zatvarači i pivske flaše, limenke sokova, plastične flašice od vode i ledenog čaja, folije i omoti slatkiša, zgužvane maramice i razni papirići, celofani od cigara, maske, rukavice, slamčice, plastične čase od kafe na čijem su dnu prethodno ugašene cigare, potom čačkalice i štapići od sladoleda, pa čak i prezervativi. Dakle, ima svega i svačega, sve što se može zamisliti.

Ovakvo smeće u snimili smo i fotografisali u dva lifta u jednoj stambenoj zgradi u strogom centru Beograda.

Ovaj jezivi prizor nameće pitanje da li je moguće da su korisnici liftova toliko nekulturni, bahati i bezobzirni prema drugima. Takođe čudi i da niko od stanara zgrade nije pokupio, iako mu to nije dužnost, jer postoji nešto što se zove kultura življenja. Nemoguće je i da predsednik kućnog saveta nije saznao da se u spuštenim plafonima liftova baca đubre. To mu je na kraju krajeva morao reći domar ili majstor koji menja neonke, jer je taj spušteni plafon od lima zapravo maska za rasvetu.

Gore navedeno đubre sigurno nije bacala jedna osoba, jer je nemoguće da isti čovek ili žena konzulmiraju toliko različitih vrsta cigara, napitaka i prehrambenih proizvoda.

Pošto među otpacima u liftu ima i puno zgužvanih fiskalnih računa, vizit kartica i bonova sa popustima koji se dobijaju u prodavnicama nakon veće kupovine, stiče se utisak da se upravo u liftu vrši "raspremanje" novčanika.

Po našoj proceni, ako bi neko pokupilo đubre iz jednog od ova dva lifta, napunila bi se puna kesa.

Ako ste se nekad zapitali zašto u pojedinim liftovima smrdi, odgovor ste dobili u ovom članku.

Lift
Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

Lift
Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi