autobuska stanica, Kragujevac
Printskrin
autobuska stanica, Kragujevac

Printskrin

autobuska stanica, Kragujevac , Foto: Printskrin

 

Ovog jutra pojavila se vest da je radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu, brutalno intervenisao, mučio i zlostavljao ženu (31), zbog čega ga je policija i privela. Kako je prvobitno bilo javljeno, radnik obezbeđenja je ženi uvrnuo ruku i šutirao je nogama.

 

 

Tokom dana pojavio se i snimak intervencije radnika obezbeđenja na autobuskoj stanici u Kragujevcu. Na snimku se vidi da je muškarac ženi uvrnuo ruku, oborio je na zemlju i pritisnuo kolenom.

- Pusti me, pusti me, ne mogu da dišem - zapomagala je devojka. 

U komenatarima se navodi da je najpre došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Video mučenja putnice na Autobuskoj stanici.

A post shared by infoKG.rs (@infokg.rs) on Sep 14, 2019 at 1:13am PDT

 

- Deda nije debil, zašto niste pustili i snimak kad mu je ova fina gospođa udarila dva šamara zato što joj je rekao da ne može da uđe bez peronske karte - piše u jednom komentaru.

- Čovek je postupio najnormalnije u toj situaciji, nije je povredio ni uputio bilo kakvu ružnu reč. E, sad pre nego sto je dospela u ovu situaciju trebalo je dobro da razmisli šta govori i šta radi. I ja sam žena, ali treba biti realan, a pre svega kulturan, što se za nju nije moglo reći u tom trenutku - napisala je druga žena u komenataru, koja je bila očevidac incidenta.

Pročitajte još:

 

Radnik obezbeđenja je priveden u policijsku stanicu te će dalja istraga i ispitivanje rasvetliti ovaj slučaj.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

Sasa.pariz

14.09.2019 19:05

Istina ima svoj početak