Selo Trasmož
Foto: Youtube/ZARAGOZA TELEVISIÓ
Pas

Shutterstock

Pas, Foto: Shutterstock

 

Na šokantnom videu koji traje 36 sekundi vidi se kako pas, po svemu sudeći kućni ljubimac, prilazi devojčici s leđa, a potom ima odnos sa njom.

Pročitajte još:

 

Za to vreme ona sve snima, postavljajući kameru tako da joj se jasno vidi lice, a zatim i u položaj u kojem se eksplicitno prikazuje penetracija.

Predstavnici pokreta Levijatan nakon što su potvrdili autentičnost snimka podneli su krivičnu prijavu prtiv devojčice zbog zlostavljanja životinja. Međutim, prema rečima stručnjaka, maloletnici sa snimka potrebno je ozbiljno lečenje, a ne kazna zatvora do godinu dana, koju zakon predviđa za ovo delo.

Odmah kod lekara

Direktor pokreta Levijatan Pavle Bihali kaže da je sa sigurnošću utvrđen identitet devojčice, a zatim je njegova organizacija nadležnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv nje zbog zlostavljanja psa.

Preporučujemo i ovo:

 

Stručnjaci kažu da je zoofilija, koja se vidi na snimku, verovatno ozbiljan seksualni poremećaj. Psihijatar Jovan Marić smatra da je u slučaju ove devojčice neophodno pod hitno reagovati.

Pas Štene Kuče igra grize rukav

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

- Verujem da je devojčica ovaj snimak okačila zbog toga što je želela da dobije svojih „pet minuta slave“, ali to je učinila na najšokantniji mogući način. Tinejdžeri se takmiče ko će da smisli goru i bizarniju stvar, a sve to kako bi prikupili što veći broj lajkova. Ipak, ako je u pitanju zaista zoofilija, lečenje je jako komplikovano i krećemo od analiziranja odnosa sa roditeljem suprotnog pola, jer je to čest uzrok za ovakva devijantna ponašanja. U svakom slučaju, ovoj devojčici je neophodna pomoć psihijatra, jer se krutom primenom zakona i eventualnim slanjem u zatvor ništa ne može učiniti – kaže Marić i dodaje da je seks sa životinjama višestruko opasna pojava:

- Pored psihološkog aspekta, problematičan je i higijenski i disciplinski, jer je seks sa životinjom uzrok velikog broja zaraznih bolesti.

Opasan poriv

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da mladi ljudi koji nisu imali seksualnog iskustva ponekad dođu na suludu ideju da eksperimantišu sa životinjama.

 

- Uglavnom to kriju, ne žele da se oslobode tog poriva, pa ne dolaze na lečenja, ali nakon nekog vremena to prerastu. Zbog toga je toliko čudno što je ova devojka objavila snimak. Da sam ja njen otac odmah bih je poslao kod psihijatra da utvrdi da li ima psihičkih problema – jasan je Milivojević.

Komentari (4)

VladimirR

28.02.2019 18:16

A kucov da ide na terapiju?

Greta

28.02.2019 21:20

Doslovno mi je muka....odoh da povratim

Marija

28.02.2019 22:18

16 godina nije devojčica.

miroslav moric

01.03.2019 00:23

oj srbijo mati nemoj tugovati nekad bjese a danas tuguj pomoci ti nema.....