tužan dečak dete na ulici silovanje
Profimedia.rs
tužan dečak dete na ulici silovanje

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

I pored brojnih apela da se svi koji dođu u dodir s ovom igricom odmah obrate policiji, postoje i oni koji su rešili da reskiraju i probaju da se upuste u ovu morbidnu avanturu.

Kako kaže, na ovaj potez se odlučio da bi dokazao da je sve stvar psihe i da ovo nikako ne može uticati na nekog ukoliko je dovoljno psihički stabilan. I pored mnogo negativnih komentara na račun ove ideje, rešio je da istraje u svojoj nameri.

Preko mejla je dobio link sajta preko kojeg komunicira s anonimnom osobom i dobija zadatke. Na samom sajtu počinje igra s psihom osobe koja želi da učestvuje, a već sledećeg dana dobio je zadatak preko mobilne aplikacije Voc ap. I iz dana u dan pristižu novi zadaci.

Ono što je još strašnije jeste činjenica da mnogi ljudi upravo zbog svoje samouverenosti mogu postati žrtve ovakvih morbidnih i bolesnih psihičkih igara, jer niko ne zna koliko može podneti sve dok ne dođe u situaciju da testira svoju izdržljivost.

Da li je ovaj mladić uopšte svestan kakvom se riziku izlaže, još uvek nije jasno. Ipak, nadamo se da će neko stati na put širenju ove morbidnosti i da će on, ali i mnoga druga deca uspeti da se izvuku iz svega bez ikakvih posledica.

Komentari (9)

E

18.05.2017 13:05

Kazu da se ovo ovde radi vec nekoliko godina.Medijka frka je sad samo uvukla decu koja nikada za ovo ne bi ni saznala. Zasto neko to ne blokora kao sto uspesno blikira sve sadrzaje koji slivce kazu kao kritiku vlasti?

nada

18.05.2017 13:14

Verovatno se zna o kom decaku se radi ali ako roditelji na vreme ne reaguju i ako zele da se zaviju u crno onda ako procitam vest da se ubio nece mi ama bas nimalo biti zao !!!!!!!!!!!! Koji apel treba biti upucen da se shvati ozbiljnosr ove igre ??????????

Buzdovan

18.05.2017 18:24

@nedjo - To je imbecilizam. Debili su inteligentniji od Imbecila. Debili imaju IQ 51-72, a inbecili imaju IQ 21-50. Idiot ima IQ 0-20.

Spanac Valjevo

18.05.2017 19:20

@nedjo - Mi u Srbiji smo vec na poslednjem nivou ove igre, samo cekamo kraj.

NaughtyWorm

18.05.2017 13:44

Glupa igra os gluplji komentari,sve ce biti ok s likom,opusteno.

...

18.05.2017 15:28

Poznajem lika i sve ovo je uradio samo zbog pregleda na jutjubu i svi vi ste svesni toga al ipak objavljujete obakve stvari mozda ce neko ko ga poznaje procitati ovo i pomisliti da je istina.slike sa voc apa je pronaso na guglu,sajt moze da pronađe svako ko oće samo izgugla i naci ce ako malo potrazi,a nije mi jasno zašto su tekstovi za ovo indentični u svim novinama u alou informeru i na espresu,jel toliko tesko da promenite po koju rec

Katarina

19.05.2017 10:12

Koliko sam ja citala,nesme niko da zna za zadatke koje treba da urade!!?

Ja

23.05.2017 16:12

Pravi igraci trebaju znati inprovizovati medjutim...Nema bas pametnih pa svi misle da bi presao nivo moras uraditi bas tako kako pise -.-