Darko Mitrović
Printscreen

Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

Mitrović pre obraćanja pročitao je saopštenje Nova S koje je juče prenela N1 da se ograđuju od njega. On se jutros u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da oni mogu slobodno da rade šta žele da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji.

"Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, dodao je Mitrović i onda uživo prozvao Brankicu Stanković, Jovanu Gligorijević, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni urednici:

"Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem otKaz i doviđenja", rekao je Mitrović posle čega je ustao sa stolice skinuo slušalice i bubicu i izašo iz studija na zaprepašćenje drugog voditelja koji je sve nemo posmatrao.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.

Podsetimo, Mitrović je konstantno u svojim emisijima govorio da ima pravo da jaše koga god hoće i to dva sata.

- Umem ja da brojim više od 400 evrića, da sam hteo da vodim emisiju sa glupim forama koje piše 17 scenarista kao Ivan Ivanović, ja bih to uradio lako, ali ovo je emisija koja traje 14 sezona i posebna je zbog toga i to bi neko trebalo da ceni - rekao je Mitrović.

Svim novinarima je poručivao da su "sranje", a u jednom trenutku je čak i rekao "Vučiću gledaj, ne možeš mi ništa".

Pitamo se, koga li će sada jahati Darko Mitrović?

Komentari (5)

kiki

31.03.2021 10:54

Odvratan covek

Hal 9000

31.03.2021 11:26

Lično ne volim Darka, mnoge njegove stavove ne podržavam, međutim ima moj naklon do zemlje i u mojim očima je veći od Himalaja, jer je udario na najgori deo našeg društva oličen u ekstremnom feminističkom kartelu, i neformalnoj eliti tzv. druge Srbiije

Mare

31.03.2021 13:22

Darko je čovek od reci a Boga mi i dela kako vidimo Želim mu pravdu jer zasluzuje

Bubi

31.03.2021 17:34

Neka je dao otkaz. Retard! Umišljena radijska zvezda!

Anna

01.04.2021 02:35

@Bubi - Ne moze bas SVAKO da razume njegov smisao za humor, a posebno da shvati o cemu prica. Ipak, za to treba malo vise inteligencije i malo manje ispranog mozga. Svako dobro.