Da li ste se nekad stvarno dobro proveli na dočeku Nove godine? Ako niste, evo kako da to uradite na pravi srpski način!

Ovo se čekalo!

Doček
Doček, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

S obzirom na to da smo na pragu 2019. do sad ste sigurno već dobijali pitanje iste sadžine "Gde ćeš za doček?". I dok su se mnogi vaši prijatelji već odlučili gde će lumpovati u novogodišnjoj noći, vi i dalje tražite idealno mesto. 

Doček na trgu uz vatromet, klub ili restoran, ili ipak neka destinacija po Evropi? Međutim kad sve saberete i oduzmete, činjenica je da se svi trude da se dobro provedu, ali po mogućstvu da ne bankrotiraju za jedno veče.

Doček
Doček, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ove godine Hotel Galleria organizuje jedan od najboljih dočeka Nove godine u Srbiji!

Hotel Galleria je najekskluzivniji hotel na severu Vojvodine, nalazi se u Subotici, u ulici Matije Korvina 17 preporučen od New York Times-a, a Trivago - gosti su rekli da je najbolji hotel od 4* u Srbiji!

U ponudi je i paket koji nudi luksuznu proslavu, sa bogatim švedskim stolom nacionalne i internacionalne kuhinje i neograničenom konzumacijom domaćeg pića uz nastup Bugi Benda uz noćenje u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, doručak - švedski sto, besplatan parking u garaži, a cena za ovakav kompletan ugođaj kreće se već od 100 evra po osobi.

 

Novogodišnji program obuhvata doček Nove godine u Balskoj dvorani, neograničenu konzumaciju hrane – švedski sto i domaćeg pića, a cena je 60 evra po osobi.

Verovanja kažu da će vam godina biti onakva kakav vam budem doček, stoga ugrabite svoje mesto na vreme pozivom na broj +381 (0)24/647-100


Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi