Voleo je porniće: Dr Dragan  David Dabić
Associated Press

 

Dr Dragan David Dabić, Foto: Associated Press

Dr Dragan Dabić leči sve! Reprogramiranje dugotrajnih teškoća življenja, harmonizaciju, podmlađivanje i prolepšavanje! Depresija, strahovi, napetost, neuroze, psihoze, tako bar piše na Tviteru Voje Antonića.

Pročitajte još:

Naime, on je okačio tvit u kome stoji da je Dr Dragan Dabić što je bilo Karadžićevo tajno ime reprogramirao dugotrajne teškoće življenja, harmonizacije, podmlađivanja i prolepšavanja.

Takođe stoji u tvitu da je lečio depresiju, strahove, napetost, neuroze i psihoze.

Slogan je glasio, "Podrška u zdravlju i bolesti - do punog zdravlja i isceljenja."

Takođe se navodi da svako može da bude ospsobljen nakon ovih tretmana.

Preporulčujemo još:

Pod lažnim imenom, Karadžić je održao nekoliko javnih predavanja, kojima je prisustvovalo više stotina ljudi, a radio je i kao saradnik časopisa Zdrav život. Predstavljao se kao dr Dragan David Dabić — istraživač u oblasti psihologije i bioenergije. Sede kose vezane u rep, duge brade i brkova, poslednje prebivalište bilo mu je na Novom Beogradu.

Ko je zaista bio Radovan Karadžić?

Rođen je 19. juna 1945. godine u Petnjici kod Šavnika u Crnoj Gori, mada su Karadžići poreklom sa Kosova i Metohije. Osnovnu školu završio je u Nikšiću. Sa 15 godina došao je u Sarajevo i upisao medicinsku školu, a posle toga i medicinski fakultet u Sarajevu (specijalizovao je neuropsihijatriju). Deo školovanja proveo i u SAD. Radio je u bolnici u Sarajevu kao psihijatar (stručnjak za depresije). Oženjen je Ljiljanom Zelen-Karadžić i ima decu Sonju i Sašu. Po nacionalnosti je Srbin - pravoslavac i krsna slava mu je Sveti Arhangel Mihail.

Radovan Karadžić, Foto: AP

Politikom je počeo da se intenzivno bavi 1990. godine kada je izabran za predsednika Srpske demokratske stranke. Karadžić se, sa drugim srpskim političarima iz BiH, naredne 1992. godine, angažovao na stvaranju Republike Srpske koja je Srbima, u Bosni i Hercegovini, trebalo da obezbedi ostanak u jugoslovenskoj federaciji.

Izabran je za predsednika Republike Srpske 12. maja 1992. godine i ostaje na toj funkciji sve do 30. juna 1996. godine.