Kiša nevreme pljusak oluja
Alo!/Dejan Briza
Kiša, nevreme

Associated Press

Kiša, Foto: Associated Press

Republički hidrometerološki zavod ponovio je upozorenje da se od danas do petka očekuje velika količina padavina u našoj zemlji.

Ukupno za pet dana na jugozapadu, zapadu, severu i u centralnim delovima zemlje očekuje se od 80 do 120, na istoku i jugoistoku od 40 do 80 litara kiše po metru kvadratnom.

Danas i sutra ukupna količina padavina u većini mesta biće od 20 do 40 litara po kvadratnom metru, u zapadnoj Srbiji, Sremu i Backoj oko 60 l/kv.m.

GLEDAOCI ZINULI I GLEDALI Reporter se uključio u Jutarnji program, a onda je emisija kulminirala u pogrešnom pravcu! Marić nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

U Srbiji se danas očekuje pretežno oblacno i svežije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnije padavine se očekuju u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima zemlje.

Vetar umeren, povremeno jak, uglavnom istočni i severoistočni.

Kiša iz Sahare stiže u Srbiju

EPA/Larry W Smith

Kiša, Foto: EPA/Larry W Smith

Jutarnja temperatura od 8 do 15, najviša dnevna od 17 do 22 stepena.

U Beogradu će u toku dana takođe biti oblačno i svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren, uglavnom istočni i severoistočni.

"REKLA SAM JOJ DA NEĆU PRIKAZIVATI GRUDI PRED SVIMA" Pozvala je najbolju drugaricu da joj bude kuma na venčanju, a onda joj je priznala zašto je to uradila i sve je otišlo BESTRAGA!

Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Od subote toplije sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.