Taksi
Alo!/ Dejan Briza
Taksi

Alo!/ Dejan Briza

Taksi, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Udruženje "Sarajevo Taxi" uputilo je javno izvinjenje zbog sramotnog poteza jednog taksiste koji je odlučio da iz svog vozila izbaci majku i njenog autističnog sina. Takođe najavljen je i disciplinski postupak protiv neodgovornog vozača.

Objava Zlatiborke Popov-Momčinović na društvenim mrežama je izazvala mnoštvo reakcija kojima se osudio sramotan potez sarajevskog taksiste, a nakon čega su reagovali i nadležni u "Sarajevo Taxiju".

Škola

Alo!/Nenad Vujanović

 

- "Sarajevo Taxi" se izvinjava gospođi Zlatiborka Popov-Momčinović i njenom sinu zbog nemile situacije koja se dogodila juče, a u kojoj je učestovao vozač koji je član našeg udruženja. Čim smo bili obavešteni o slučaju, naša interna kontrola je uzela izjavu vozača o događaju i nad njim će se provesti disciplinski postupak - saopšteno je iz ovog udruženja.

Pročitajte još:

 

Protiv vozača će biti proveden disciplinski postupak i biće kažnjen u skladu sa statutom. Ipak iz ovog udruženja navode da im nije cilj puko kažnjavanje nego da žele preduprediti ovakve situacije kroz edukacije kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.

Šalter

Alo!/ Rajko Ristić