Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nakon “uspešnog” protesta pre neki dan koji je organizovao Policijski sindikat Srbije, na kome se okupilo jedva 30-oro ljudi, a uz masovno pozivanje svojih političkih partnera, članstva i nečlanstva, danas sledi još jedan lagani matine ispred SIV-a.

PSS, s obzirom da nema šta drugo da radi jer je izgubio reprezentativnost, a nazad u uniformu neće ni za živu glavu, dolazi malo da prošeta, da ubije vreme, ali sve glasnije ih otvoreno podržava i opozicija, nazivajući ih “narodnom policijom” koja brani svoja “prava”, uz neizbežan, tradicionalan sijaset laži o ministru policije i policiji “koja nije uradila svoj posao”:

Pročitajte još:

Gospodine vođo Veljko Mijailoviću, gospodine Đilas, Trifunoviću i svi ostali opozicioni glasnogovornici i šetači, da vam kaže nešto prava, narodna, srpska policija:

- Umesto što, i nakon demantija, izmišljate da je ministar policije umešan u nekakvu pseudoaferu i pišete stvari na nivou naučne fantastike o njemu, pozabavite se stotinama hiljada dinara sindikalnog novca koje je Veljko Mijailović potrošio po kafanama, za fejslifting, koliko je ljudi prevario sa aferom “osiguranje”, kad je poslednji put uradio nešto za POLICIJU a ne za SEBE. Usput se osvrnite i na sopstvene, nikad objašnjene milione, koje ste, sigurni smo, “zaradili”.

Preporučujemo još:

- OPET spominjete policiju koja “nije uradila svoj posao” - zašto lažete?! Istraga u slučaju hotela Šumadija je završena i policija je apsolutno sve uradila. Samo, zašto bi vas zanimala istina? To je za vas davno prevazidjeno.

- Dosta više zloupotrebe policije i policajaca - niti znate išta o policiji, niti o nama, niti poznajete prosečnog policajca u Srbiji i njegove potrebe - to svakako nije Veljko Mijailović i njegovi politikanti koji su prvi na spisku onih koji tu ne spadaju. Ali, razumemo, to vam je posao... a i njima. Zato se mi vraćamo svom - u uniformu pa na ulicu. Da radimo nešto.

Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs"

 

Komentari (3)

slađa

16.03.2019 14:04

Policija je unapredila svoj položaj i svi oni koji bi da se bave politikanstvom nemaju mesta u tako odgovornoj profesiji. Jer ta profesija ne sme da poznaje kategoriju selektivne pravde, selektivne društvene odgovornosti i zaštite bezbednosti, kako bi samo sebi i svojim interesima ugađala. Podrška!

Jelena

16.03.2019 15:09

Danas samo ko nece ne priznaje koliko je ulozeno u policiju i u koju se planira ulaganje. Nikada se nisu propisi vise postovali nego danas i zadnjih godina je u ogromnom procentu poraslo poverenje u policiju.

Kristina

16.03.2019 15:23

Policija im je dobro rekla , ali njima to ne dopire do mesta na kojem bi trebalo.