kiša, nepogode, vremenska prognoza
Tanjug/Bojan Štekić
kiša, nepogode, vremenska prognoza

Tanjug/Bojan Štekić

kiša, Foto: Tanjug/Bojan Štekić

- Na jugu Banata danas i sutra duvaće olujna košava povremeno sa udarima preko 24 m/s, koji će u ponedeljak, 4. novembra, biti u slabljenju, upožorio je Republički hidrometeorološki žavod.

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom. Više padavina se očekuje na zapadu i jugozapadu. U Timočkoj krajini tmurno i hladno sa slabom kisom.

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima i košavskom području povremeno jak, južni i jugoistocni, koji će na jugu Banata dostizati i udare olujne jacine.

kiša, nepogode, vremenska prognoza

Alo!/Rajko Ristić

kiša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Jutarnja temperatura od 7 C do 12 C, a najviša dnevna od 16 C do 22 C, a u Timočkoj krajini oko 12 C.

U Beogradu sutra pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 12 C, a najviša dnevna oko 19 C.

Pročitajte još:

U ponedeljak promenljivo oblačno i relativno toplo, mestimično sa kišom. Duvaće umeren i jak, u planinskim predelima i na jugu Banata povremeno olujni, južni i jugoistočni vetar, koji ce posle podne i uveče kratkotrajno oslabiti.

kiša, nepogode, vremenska prognoza

Alo!/Masanori Jošida

kiša, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U utorak toplo, uz kratkotrajno razvedravanje, a jugoistočni vetar ponovo u pojačanju. U sredu novo naoblačenje mestimično sa kišom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac. Zatim svežije sa čestom pojavom kiše.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi