DOKLE ĆE OVO VIŠE DA TRAJE?! Bibliotekar pipkao devojčicu po stomaku! Škola ga prijavila!

Ljudi koji ga poznaju pričaju da je u poslednje vreme mnogo pio.

Nasilje nad decom Maltretiranje dece Zlostavljanje
Nasilje nad decom Maltretiranje dece Zlostavljanje, Foto: Shutterstock

Bibliotekar Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u Stepojevcu S. A. prijavljen je i priveden policijskoj stanici u Lazarevcu na 48-časovno zadržavanje zbog osnovane sumnje da je na radnom mestu, u biblioteci škole, po stomaku pipkao devojčicu sedmog razreda.

Njega je policiji prijavila škola u kojoj je zaposlen, a u kojoj je prethodno radio kao učitelj.

Inače, porodicu osumnjičenog zadesile su dve strašne tragedije. Njegova mlađa kćerka izvršila je samoubistvo 2008. godine pucavši pištoljem sebi u glavu, dok je starija svega godinu dana kasnije, u mestu Baljevac u kom žive, poginula na Ibarskoj magistrali žureći na autobus.

Igor je uspeo da razbije mrežu "oružja za masovno uništenje", što je drugo ime za drogu koja je usmrtila pevača Prinsa!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. G. DATUM I VREME: 02.11.2019. 19:44 Policajac srpskog porekla detektiv Igor Rusmir dobitnik je prestižne nagrade "Mik Miler", koja se tradicionalno dodeljuje najboljem policajcu u australijskoj državi Viktoriji, objavio je list "Ejdž" iz Melburna. Policija, Foto: AP/Stefan Rousseau Rusmir je dobio nagradu jer je zahvaljujuci njemu otkrivena i razbijena organizovana međunarodna mreža dilovanja droge fentanil.

Nesrećnu devojku koja je ostala pod automobilom koji ju je pregazio, po čarapama je prepoznala majka, koja je svega nekoliko minuta kasnije stigla na istu autobusku stanicu.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi