Beogradski manifest
Promo
Beogradski manifest

Promo

Beogradski manifest, Foto: Promo

Imajući u vidu složenost situacije u kojoj smo se našli, prioriteni cilj jeste da naše manifestacije učinimo što bezbednijim jer je zdravlje naših posetilaca i učesnika na prvom mestu. Zato ćemo kao odgovorni producenti biti u potpunosti spremni da ispoštujemo sve preporučene mere i da format festivala prilagodimo trenutnom stanju epidemiološke situacije kako bi posetioci mogli da uživaju u brojnim besplatnim sadržajima uz poštovanje socijalne distance.

Beogradski Manifest kao jedinstvena platforma za promociju domaćih destinacija i manifestacija na kojem će svoju turističku ponudu predstaviti opštine iz svih krajeva naše zemlje, u ovom trenutku predstavlja idealno mesto na kojem posetiocima ideja o provođenju leta u Srbiji može postati daleko atraktivnija. Upravo iz tog razloga planira se održavanje festivala u izmenjenom terminu kako bi uz podršku svih partnera pružili šansu domaćem turizmu kojem je sada više nego potrebna izvesna doza „infuzije pozitivnosti“. Pored informisanja o zanimljivim domaćim destinacijama, posetioci će brojnim interaktivnim sadržajima biti podstaknuti da istraže i bogatstvo manifestacionionog turizma, da isplaniraju svoj odmor i provedu ovo leto u Srbiji.

Pro Division Events, kao jedan od lidera u domaćoj event industriji, priprema tokom letnjih meseci i ostale festivale do čijeg pomeranja je moralo da dođe zbog situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19. Neki od festivala su na žalost morali biti otkazani dok će ostali festivali koje posetioci željno iščekuju biti pomereni na avgust i septembar. Početak Street Food Festivala koji se održava u Tašmajdanskom parku i predstavlja raznovrsnost beogradske craft food scene odložen je za 2. septembar i trajaće do 6. septembra, a predstaviće 15 najboljih restorana sa njihovom autentičnom gastronomskom ponudom dok će se karavan Izađi mi na teglu po svim izgledima tradicionalno i neometano održati tokom septembra i oktobra meseca obilazeći 30 gradova širom Srbije.