Zgrada, terasa
Alo!/ Rajko Ristić
Špijunka

Alo.rs

Špijunka, Foto: Alo.rs

Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi zatvorenog tipa, oglasile su se zabrnute komšije i svi zajedno posvedočili su to da su u holu svoje zgrade videli mušku osobu koja uporno pokušava da uđe u nečiji stan.

Uvertiru u ovo jezivu priču dala je članica grupe, koja je usplahireno obavestila ostale pripadnike da u njihovom komšiluku neko u sred dana, nepozvan, pokušava da uđe u stan.

"Da li se i vam desilo da u sred dana pokušaju da vam uđu u stan? Videla sam kroz špijunku čoveka u sivoj jakni, tj. gledali smo se kroz špijunku i kako se udalji od vrata okrenuo je glavu pa sam samo videla figuru i jaknu. Jezivo je! Ljubiše Miodragovića", napisala je žena koja je kao u horor filmu gledala provalnika udaljena samo nekoliko cantimetara od njega- oči u oči!

Objava

Screenshot

Objava , Foto: Screenshot

Da stvar bude još jezivija ostali članovi grupe su potvrdili da u komšiluku postoji komšija za koga pouzdano tvrde kako krade i da iz tog razloga ulazna vrata nikada nisu otključana.

Svedočenje ostalih članova vam prenosimo u daljem tekstu.

"Meni je u nedelju,ne sećam se koju, ima više od mesec dana, oko 10-11 ujutru, ja sam iz dvorišta otišao autom, i ostavio oca i majku budne u krevetu uz kafu i naravno nisam zaključao, a on ušao i trkeljiše po polici oko TV-a. Majka ga čuje, pomislila ja se vratio, zaboravio nešto, ali nije čula auto i ustane, a on se iznenadio, kao traži neki stan tu koji se prodaje i slično, ali i dalje trkeljiše oko TV-a. E onda je i otac, onako u gaćama ustao i on je pobegao. Posle sam ja presretao sve poznate narkomane po kraju i upozoravao ih da ne rade slične stvari po komšiluku ili ce dobiti po njušci. I svi se kunu da im ne pada na pamet da kradu tu po kraju. Poenta je da zbog takvih moram stalno da zaključavam vrata, a ko živi u kući i ima dvorište i peć u podrumu, i non-stop mora da izlazi i smuci ti se i zakljucavanje..." navodi se u objavi. 

Objava

Screenshot

Objava , Foto: Screenshot

Da je muškarca takvog opisa, u toj boji jakne videla potvrdila je jedna komšinica koja je objasnila da je taj čovek bio i u ulazu njene zgrade.

Drugi stanari, koji su takođe sretali sablasnog čoveka kažu da u slučaju da ga neko vidi odmah pozove policiju.

"Ide po zgradama i  hvata se za kvaku najnormalnije kao da ulazi u svoj stan. Ja sam ga srela pre dve nedelje oko 15.00 časova u mom ulazu", objašnjava žena koja je slučaj odmah prijavila policiji, a to ujedno savetuje i ostalima.

Pojednim svedocima se javio i pozdravio ih sa "dobar dan", ali kako dalje objašnjavaju nešto u njegovoj pojavi vrišti na patologiju.

Pročitajte još: