Pekara
Alo!/Marko Metlaš
Pekara

Alo!/Marko Metlaš

Pekara, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Jedna žena iz Beograda kupila je hleb u pekari u Pančevu, u naselju Tesla, ali joj je vrlo brzo obrok preseo

* Došla je kući, izvadila ga iz kese, a onda nije mogla da ga iseče

* Najpre je pokušavala različitim vrstama noževa, ali kada ni to nije uspela, uzela je sataru i čekić 

- Majka mi živi u tom kraju, pa joj u spornoj pekari često kupujem mini-pice, koje, istina nisu uvek baš najbolje. Pošto mi je najbliža, mahom tu svraćam, ali ovo mi se nikada do sada nije desilo. Kupila sam hrono hleb i donela ga kući, ali kada sam htela da napravim ručak, nisam mogla. Mučila sam se prvo sa noževima, ali nije bilo moguće preseći ga. Onda sam uzela sataru i čekić, ali i sa njima je išlo teško - ispričala je ova žena i dalje ne mogavši da poveruje kakav hleb je dobila.

Pročitajte još:

 

Ona je dodala i da je najpre mislila da je reč o starom hlebu, ali kada je shvatila da nije, zapitala se od čega je napravljen. A dok je vodila ljutu bitku za svoje parče hleba (ali bukvalno) setila se nekog svog razmišljanja kada je bila mala.

Hleb, pogača

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Dok sam se mučila da ga presečem, samo mi je kroz glavu prolazilo ono što je bilo neko nepisano pravilo kada sam bila mala, a to je "da se prodavac mora potruditi da mu roba bude što bolja, kako bi se kupac opet vratio" ili u najgorem slučaju "da ti tu istu robu kupac ne bi vratio". Radnici te pekare su mi ga prodali sa sve osmehom, a nemoguće je da nisu osetili da je tvrd kao kamen - priča zgranuta Beograđanka.

Danas ćemo se ŽIVI SKUVATI! Temperatura probija živu, do kraja AVGUSTA će da žeže, a u septembru stiže IZNENAĐENJE!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.08.2019. 07:21 - 21.08.2019. 07:41 U Srbiji će i danas biti sunčano i veoma toplo, a maksimalne temperature će se kretati od 32 do 35 stepeni, saopštio je RHMZ.

- Kako nisam uspela da ga pojedem, ostavila sam ga na terasi da ga grickaju ptice. Mada ni tamo nije bezbedno, jer... šta ako nekom padne na glavu? U ovoj situaciji nikako ne važi ona stara poslovica "ko tebe kamenom, ti njega hlebom", jer bi posledice bile identično katastrofalne - zaključila je naša sugrađanka.

Bonus video

Dojava o bombi ispred skupštine Srbije