Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Žena, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Neverovatna, ali istinita pojava jedne vrste nastranosti je nekrofilija, a ovo su realne priče i tumačenja psihologa zbog čega se i kako manifestuje ova bolest.

Šta je nekrofilija i kako se manifestuje?

Nekrofilija je jaka strast, ljubav prema svemu što u sebi nema života, što je mehaničko i što se raspada, odnosno strasna sklonost za uništavanjem i za razaranjem.

Nekrofilija je seksualna nastranost kod koje dolazi do polnog odnosa sa mrtvim telima.

Sam leš bi mogao da predstavlja i nadoknadu za majku ili neki drugi izgubljeni objekat. Tako se oživljava se trenutak saznanja o smrti voljene osobe.

seks, masturbacija, masturbiranje, samozadovoljavanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ova nastranost često se sublimira u uobičajenim svakodnevnim situacijama kao što su: ljubljenje i posmatranje mrtvaca, interes za pretvaranje živog u neživo.

Teodor Vulfen, čuveni seksolog, zapisao je kako je ova pojava česta kod pogrebnika, koji svakodnevno rade sa mrtvima. Ukoliko im pred oči dođe neka zaista privlačna mlada žena, koja je umrla prirodnom smrću - što znači da njeno telo nije oštećeno.

Urbana legenda ili poražavajuća istina o nekrofilu sa Vračara?

Jedna priča o Beograđaninu, vrlo je poznata javnosti. Radilo se o jednom mladiću koji je upoznao devojku u klubu, poljubio se s njom, pa iste večeri i spavao.

Sutradan, devojci su se pojavile ranice po telu, što ju je jako uznemirilo, pa je odlučila da ode na pregled, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje se mogu naći isključivo na leševima.

Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Doktor je insistirao je na objašnjenju kako je devojka dospela u dodir sa njima. Onda je alarmirao policiju koja je upala u stan mladića koji se nalazio na Vračaru.

Dalji tok priče bio je da su u stanu zatečena dva sveža leša sa kojima je mladić opštio. Mladić je završio na Psihijatrijskoj klinici, a kasnije se sumnjalo da je i devojka umešana u slučaj ovih ubistava.

Ipak, ovaj slučaj nikada nije zvanično potvrđen u policiji.

 

 

Komentari (7)

Mirkica

27.07.2018 17:01

Ta priča je bila pre više godina ...da strašno ako je tako!

VladimirR

27.07.2018 17:40

Ta nastranost može nastati kod tipova koji su često imali seks sa statičnim partnerkama. Zato muškarci koji imaju žene nezaintresovane za seks neka paze da ne zastrane.

Čiča Gliša

27.07.2018 18:35

On je nešto permutovao, jer i ona izgleda kao leš.

leš

27.07.2018 20:15

kakvi šmekeri B)

Molim vise od 500 karaktera za komentar

28.07.2018 08:36

Policija, policija . . . a na kraju nije potvrdjen! A sta ako je lik pre toga spavao sa nekom likusom, koja se trpala sa lesevima?! Sta cemo onda?

XXL

28.07.2018 10:56

Da li je nekrofilija bolest ili ...?

Dr

28.07.2018 15:33

Po komentarima vidi se da ovde ima još pacijenata za pregled samo polako jedan po jedan.