DA POLUDIŠ Beograđanin hteo da overi dokument za nepokretnu majku, a kad su mu OVO tražili, umalo je zaplakao!

Agonija Ivice Ilića sa notarima trajala je sedmicama

Notar overa
Umesto taksija, platio je sanitet da preveze majku do notara, Foto: Dejan Briza

Novobeograđanin Ivica Ilić imao je nesvakidašnji problem kada mu je, kako tvrdi, iz javnobeležničke kancelarije traženo da službenici plati vožnju taksijem!

Jedan ključni svedok LAŽE, drugi svedoci gutaju bensedine!

Sve je počelo u novembru 2017. godine kada je njegovoj majci stigao prvi deo penzije koji je Ivica trebalo da podigne kako bi joj kupio neophodne lekove, ali ni sanjao nije da će se situacija toliko iskomplikovati.

Čekao da mu operacijom ODSEKU PENIS, pa mu zbog toga pukao film i UBIO LJUBAVNIKA?

- U banci nisu hteli da mi daju ni karticu, ni ček bez ovlašćenja moje majke ili njenog prisustva. S obzirom na to da je ona nepokretna, otišao sam kod notara da overe ovlašćenje na osnovu kojeg bih i ubuduće mogao da podižem penziju, što košta od 300 do 500 dinara. Međutim, sve se zakomplikovalo. Najpre su mi rekli da su izgubili dokumenta, zavlačili su me četiri nedelje, da bi me nakon toga pozvali i rekli mi da će doći sledećeg dana - počinje priču Ivica Ilić.

Monstrum se toliko IŽIVLJAVAO nad BEBOM, da je dečaku STALO SRCE, a evo šta je za to vreme RADILA MAJKA!

Ali ni tu nije bio kraj njegovim mukama. Taman kada se ponadao da će službenica konačno doći do njegove majke kako bi mu potpisala ovlašćenje, nastao je još veći problem, a vremena za kupovinu lekova je bilo sve manje.

Posle silnih kiša, poplava i sivila, konačno će nas OGREJATI SUNCE, a evo i koliko će to trajati!

- Javili su mi da će izaći na teren, da to košta 2.700 dinara, ali uz to su mi tražili da platim vožnju taksijem službenici koja bi došla, jer dolazi po isteku radnog vremena. Nisam želeo da platim vožnju za službenicu, već sam platio transport od 50 evra kako bi majku odvezli od Petlovog brda do Novog Beograda i natrag, samo da potpiše ovlašćenje - objašnjava naš sagovornik.

Onda su usledili pozivi, nekoliko puta je čak odlazio u kancelariju javnog beležnika da se žali, ali su, kako kaže, odbijali da porazgovaraju. Zato je bio prinuđen da se požali na rad notarke Javnobeležničkoj komori Srbije.

- Podneo sam pritužbu 14. decembra 2017. godine, da bi mi odgovor stigao 13. aprila 2018. Posle pet meseci čekanja dobio sam nerazumljivo objašnjenje i odlučio da kontaktiram pravnika, ali na tome je ostalo. Čini se da svako svakoga štiti i da nema pravde... Izgleda je njihovo radno vreme samo do 16 sati, a posle toga odlaze kod ležećih pacijenta očekujući da im neko plati vožnju taksijem do kuće - zaključuje Ilić.

JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zar nije bio blizi notar?
  11/07/2018 - 19:39
  I dok se overa vrsila u opstini sluzbenicima se obezbedjivao prevoz do nepokretne osobe.
 • Korisnik: Vlade
  11/07/2018 - 09:45
  Ista je to sorta. ako se tuku, nema štete.
 • Korisnik: Blok 45
  11/07/2018 - 09:24
  Banda notarska.
 • Korisnik: Sled
  11/07/2018 - 09:14
  Kako može da se overi punomoćje bez prisustva obe osobe? Logično je da se overa u stanu naplaćuje kao izlazak na teren. Beležnik koji je najbliži overava dokument, zašto bi se pravila relacija Petlovo brdo- Novi Beograd?
 • Korisnik: m
  11/07/2018 - 07:19
  Bruka,sta reci
  • ??? @m
   11/07/2018 - 08:53
   Treba taj posao vratiti lokalnim samoupravama - tj zaposlenim sluzbenicama u OPSTINI koji ce taj posao raditi za FIKSNU platu , jer rade u javnoj sluzbi. KAKVI BRE NOTARI .Mnogo im je dozvoljeno , pa mnogi mogu da se ponasaju bahato.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi