FAJZER ČORBA, ĆEVAP DOKTORA NESTOROVIĆA, KOVID PILETINA... Beograđani su poludeli za korona delikatesima

Naš narod voli da udara muku na veselje, pa ni smrtonosna pandemija nije izuzetak

Branimir Nestorović
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/ Prva

Fajzer čorba, ćevap doktora Nestorovića, kovid piletina, Karakonova šnicla – samo su neka od jela sa menija jednog beogradskog restorana, koji je pre nekoliko dana potpuno promenio naziv svojim tradicionalnim jelima, piše list Objektiv.

Kako navode, narod u vreme epidemije traži utehu u hrani, a da bi izmamili osmeh na lice svojih gostiju, doneli su odluku o preimenovanju.

U ponudi imamo i pite sa antitelima, imunopalačinke, Vuhan rižoto, ali i dezoburger. Kao prilog jelu idu i salate: virusološka, epidemiološka i pandemijska. Moramo priznati da se najviše traži Nestorovićev ćevap – rekli su u ovom restoranu.

Na šarenom meniju ovog beogradskog restorana nalazi se i jelo sa imenom aktuelne ministarke Darije Kisić Tepavčević, a u pitanju su špagete pod imenom „pasta Kisić Tepavčević”. Ko zaželi da oproba ove epidemiološke specijalitete, nikako ne sme da propusti i „sufle Dragiša Mišović”, dodaju iz restorana.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi