Krevet
Alo!/Rajko Ristić
Krevet

Alo!/Rajko Ristić

Krevet, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Samo godinu dana nakon što je lekar Hitne pomoći u Kikindi proglasio mrtvom Radojku S. (70), a ona se posle desetak sati probudila, dogodio se novi bizaran slučaj!

Ovoga puta reč je o Iloni Krekuš (89), takođe iz Kikinde, koju je lekar Hitne pomoći pregledao u njenoj kući i utvrdio "da je skroz mrtva", ali se ubrzo ispostavilo da je oživela. Starica je smeštena na odeljenje neurologije, a lekari su saopštili da je u komi, i u veoma teškom stanju.

Ovoj starici su doktori već dali posmrtnicu, ali je ona prevarila smrt!

Pročitajte još:

 

Baka je otvorila oči i zaprepastila pogrebnika, kojeg je njena rođaka zamolila da joj skine zlatne minđuše.

- Kada joj je pogrebnik prišao baka je otvorila oči i pogledala ga! Ispostavilo se da je živa. Zamislite koji je to šok bio?! - kaže izvor iz Kikinde.

Dežurni lekar Hitne pomoći došao je na poziv njenih rođaka, i pregledao je u njenoj kući u Srbobranskoj ulici u Kikindi. Prilikom pregleda je utvrdio da je starica navodno mrtva. Nešto kasnije došla je i pogrebna služba, ali je tada na zaprepašćenje svih usledila prava filmska scena.

- Svi su ostali potpuno šokirani kada je baka otvorila oči! Ponovo je pozvana Hitna pomoć, koja je staricu prevezla sanitetskim vozilom u bolnicu – rekao je izvor.

 

Kako se saznaje, ožalošćena rodbina je odmah posle tužne vesti počela da priprema sahranu, ali se ubrzo ispostavilo da baka leži živa u postelji!

Starica je, inače, sahranila 4 sina i dva muža, ali je priželjkivana smrt nije htela.

- Baka Ilona je već godinama živela samačkim životom. Najbliže je davno sahranila. Imala je četiri sina iz prvog braka, koji su imali problem sa srcem. Dva puta se udavala i oba muža je sahranila. Neki unuci joj žive u inostranstvu. Snaja Julijana je vrlo bolesna, a Ilona je govorila “Živa nisam bolje da ja umrem nego da sahranim još nekoga. Ali izgleda da joj se ne da – navodi izvor.

Iz doma zdravlja u Kikindi još nema zvaničnog saopštenja povodom ovog slučaja, ali je direktorka dr Biljana Marković rekla da će se u ponedeljak obratiti medijima, kada dobije izveštaj interne Komisije za unutrašnju kontrolu. Niko od bakine rodbine juče nije bio dostupan za medije.

Bonus video

Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

Komentari (2)

kiki

05.08.2019 08:49

Pitanje je koliki ljudi se sahrane zivi pored ovakvih lekara.

lili

05.08.2019 12:30

Sramota!Dakle, u Kikindi lekari pojma nemaju, pa ni da ustanove da li je smrt. Strašno...još će i žive,Bože me oprosti, pokopati...