Mladenovac
Printscreen
Mladenovac

Printscreen

Mladenovac, Foto: Printscreen

Komisija za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac organizovala je još jednu dodelu dečijih autosedišta za roditelje novorođenih mladenovačkih beba. Projekat „Autosedište za svako dete“ u opštini Mladenovac realizuje se pune četiri godine i do sada je podeljeno više od 2000 sedišta. Današnjoj dodeli autosedišta, koja je organizovana uz poštovanje svih mera prevencije usled aktuelne epidemiološke situacije, prisustvovali su i predstavnici Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda sa kojim opština Mladenovac ima odličnu saradnju. 

„Aktivnosti koje Komisija za bezbednost saobraćaja Gradske opštine Mladenovac i Sekretarijat za saobraćaj realizuju u narednom periodu biće intezivirane budući da nam je zajednički cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Sa opštinom Mladenovac imamo odličnu saradnju i ovom prilikom želim da pohvalim ljude u ovoj opštini koji se zaista trude, kontaktiraju nas u vezi sa svim problemima i nastoje da ih zajednički rešavamo. Podatak da svako novorođeno dete u opštini Mladenovac dobija na poklon autosedište nas posebno raduje budući da je to jedini bezbedan način prevoza dece u automobilu, a činjenica da u opštini Mladenovac, od kada se ovaj projekat realizuje, nema nastradale dece u saobraćaju, govori nam u prilog tome da radimo pravu stvar“, rekao je Marko Ikonić, predstavnik Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.

„Upotreba dečijih autosedišta u opštini Mladenovac značajno je povećana u poslednjih nekoliko godina, a verujem da je tome, dobrim delom, zaslužna i naša akcija. Takođe, želim da istaknem da od početka 2020. godine na teritoriji opštine Mladenovac nema nijednog nastradalog učesnika u saobraćajnim nezgodama što nas motiviše da nastavimo sa redovnim aktivnostima ali i da se potrudimo da još više utičemo na podizanje svesti naših sugrađana kada je bezbednost saobraćaja u pitanju. Zahvaljujem Gradskom sekretaru Dušanu Rafailoviću, gospodinu Marku Ikoniću i svim njihovim saradnicima na tome što su prepoznali naš trud i što nam pomažu u ovome što radimo“, rekao je Stefan Ivanović, član Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac.

PROČITAJTE JOŠ: