autoput, gužva
RINA
autoput, gužva

RINA

autoput, gužva, Foto: RINA

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Auto-put E-75, u oba smera, očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Umčari - Vrčin izvode radovi, kao i sanacija nadvožnjaka na petlji Umčari. U zoni radova saobraćaj se odvija u izmenjenom režimu i treba pratiti postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Imate li vozačku dozvolu?

 

Nova Crnja - Srpska Crnja, (u blizini raskrsnice Vojvode Stepe - put za Kikindu) - sutra od 7 do 16 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto-put E-75, petlja "Niš jug" - petlja "Merošina" - do sutra radovi na sanaciji kolovoza. Za saobraćaj zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, u oba smera. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Obilaznica oko Beograda, petlja "Ostružnica" - petlja "Bubanj Potok" - do 30. septembra radovi na redovnom održavanju. Radovi se izvode u pokretu uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova: na graničnim prelazima Šid, Batrovci i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pročitajte još: