Muškarac u Arilju
Arilje - Oglasna tabla
Muškarac u Arilju

Arilje - Oglasna tabla

Muškarac u Arilju, Foto: Arilje - Oglasna tabla

Sa povećanjem broja inficiranih korona virusom, razmatraju se nove mere kako bi se sprečilo dalje širenje kovida, a neki su, čini se, prilično visoke brojke zaraženih na dnevnom nivou i te kako ozbiljno shvatili.

Jedan Ariljac viđen je pre dva dana u centru grada sa veoma neobičnom zaštitnom opremom - na sebi je imao potpunu, "ful" opremu kako bi se, po svemu sudeći, zaštitio od korone. Nosio je maslinasto-zelenu jaknu sa kapuljačom, bele rukavice ali i gas masku, čime je privukao pažnju prolaznika koji su ga zatim i fotografisali.

Njegova pojava izazvala je i podeljenje reakcije ljudi. Dok jedni govore "Ovaj se bar zaštitio kako treba, svaka čast", drugi ga nazivaju "budalom" i "pacijentom".

Inače, meštani misle da je reč o istom muškarcu koji se jula prošle godine, na visokim temperaturama, u gotovo istom "izdanju", prošetao ariljskim ulicama.

Podsetimo, čovek je tada imao kompletno maslinasto-zeleno odelo, crvene rukavice, kapuljaču i gas masku.

"Što je sigurno, sigurno je", "Svi ćemo ovako sledeće godine", "To je prava zaštita", nizali su se komentari ispod njegove fotografije objavljene na Fejsbuk stranici Arilje - oglasna tabla.

Pročitajte još: