Saobraćajna policija
Alo!/ Dejan Briza
Saobraćajna policija

Alo!/ Dejan Briza

Saobraćajna policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Poslednji dani oktobra, dolazak hladnijih dana, česta pojava magle i sumaglice uz povremeno slabu kišu nagoveštavaju početak zimskih uslova vožnje i dolazak perioda u kojem će promenljivi i zahtevniji vremenski uslovi otežavati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Danas će povremeno slaba kiša uslovljavati mestimično mokre kolovoze, ali tokom jutra i večeri povremena magla i niska oblačnost preko planinskih prevoja može dodatno usporavati saobraćaj, te zato iz AMSS upozoravaju vozače da budu oprezniji.

Iz AMSS podsećaju da zimske gume od 1. novembra spadaju u zakonsku obavezu u zimskim uslovima kada na kolovozu ima snega, leda i poledice.

Ovoliko novca ćete od sada morati da izdvojite na saobraćajna dokumenta!

AUTOR: Alo.rs/ Espreso/ M. G. DATUM I VREME: 29.10.2019. 21:16 Vlada Srbije usvojila je predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o republičkim administrativnim taksama, koje su promenjene u raznim oblastima, pored ostalog i za saobraćajna dokumenta. Lična karta, Foto: P.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima takođe nema zadržavanja, dok na teretnim terminalima vozila čekaju po više sati.

Pročitajte još:

Na Batrovcima na izlazu iz zemlje kamioni čekaju četiri sata, na Kelebiji dva sata, na Horgošu sat i po, a na prelazima Bačka Palanka i Sremska Rača oko sat vremena.

Iz AMSS podsećaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!