VELIKA OPASNOST NA PUTEVIMA! AMSS izdao upozorenje! Kolovozi su suvi, gužvi nema, ali vas čekaju kritični udari za volanom!

Auto-moto savez Srbije (AMS S) saopštio je da vozače danas očekuju suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, bez vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju, ali upozorava na pojačan vetar u košavskom području, koji može biti opasan ako brzina nije smanjena i prilagođena uslovima na putu.

Policija, autoput
Policija, autoput, Foto: Tanjug

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Tiče se parkiranja, a uskoro stupa na snagu! Stanite negde "na minut" i lupiće vas debelo po džepu!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:12 - 15.11.2019. 20:40 Stižu super-kamere koje će sve da snimaju! Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Zamenik gradonačelnika je dodao da je izdat nalog da se posebno kažnjava bahato parkiranje. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podržao je bicikliste koji su juče protestovali u Vasinoj ulici, ali i najavio novi vid borbe protiv bahatih vozača od januara 2020.godine.

AMS S podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi