DOKTOR NESTOROVIĆ POBEDIO: "Skakavci su ozbiljniji problem od korone"

Test na antitela nije mnogo pouzdan, nemojte da se sekirate, ako ih nemate.

 

Branimir Nestorović
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen

- Ljudima je dozlogrdila priča o kraju epidemije, kraj je vrlo blizu. Jun nije bio jun nego novembar. Ove sadašnje brojke, oni se nisu inficirali sad nego pre 10 dana kad je bilo hladno. Tvrdnje da visoka temperatura ubija virus ćemo videti tek za desetak dana. Sad je opasnost druge prirode, ako sve bolnice pretvorimo u kovid imaćemo druge bolesnike, koji moraju da se leče, već tri meseca ljudi nisu išli kod lekara, gde da čekaju maligni bolesnici toliko dugo. Mi moramo da sačuvamo zdravstveni sistem da on može da leči i druge ljude - smatra dr Nestorović.

- Izgleda da kontakt sa decom dovodi do stvaranja imuniteta. U Italiji je preminuo samo jedan pedijatar u prethodnom periodu, ali on je bio star, imao je više od 70 godina - obznanio je doktor Nestorović.

- Svaka epidemija se završi, a meni ova deluje kao potpuno nova - kaže Nestorović.

- Postoji ozbiljna epidemija o kojoj se trenutno ne priča javno. Skakavci su ozbiljniji problem od korone. U Africi su pojeli sve zalihe i useve, a o tome se vrlo malo priča! Ne zna se ni odakle su došli – kazao je Nestorović tokom gostovanja.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Косовинац
  04/07/2020 - 13:53
  Капа доле овом доктору. Показаће се брзо да је био за све изговорено у праву
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi