U BEOGRADU SE LEČIO OD ZAVISNOSTI Kontroverzni profesor Džordan Piterson dobio koronu u Srbiji!

Kako kaže njegova 28-godišnja ćerka Mihaela Piterson, on je “zakačio” korona virus u jednoj srpskoj bolnici

Džordan Piterson
Džordan Piterson, Foto: PrintscreenYoutube

Profesor Džordan Piterson, koji je bio na lečenju na privatnoj klinici u Beogradu kako bi pobedio zavisnost od lekova, zarazio se korona virusom u našoj zemlji, javljaju britanski mediji.

Kako kaže njegova 28-godišnja ćerka Mihaela Piterson, on je “zakačio” korona virus u jednoj srpskoj bolnici dok se oporavljao od zavisnosti od benzodijazepina, leka kojim se tretira anksioznost.

- Dali su mu preventivno više lekova, davali su mu anti-virusnu terapiju. Ne znam da li je to bilo neophodno, jer nije imao toliko teške simptome. Nije kašljao, imao je blagu groznicu, ali su mu dali sve - kaže Pitersonova ćerka za “San”.

Mihaela je takođe rekla da se njen otac bori sa upalom pluća, te da je ovo drugi put ove godine da se susreće sa ovom bolešću.

- Ovo je korak unazad u njegovom oporavku. Život trenutno nije dobar, stvari nisu dobre sada. Stvari će biti bolje, ali ovo je definitivno korak unazad. Ovo je katastrofa - kazala je ona.

Kako navode strani mediji, Piterson od 2016. godine ima zdravstvene probleme. Mihaela je ranije u toku godine kazala da je njen otac otišao u Rusiju kako bi se odvikao od uzimanja lekova.

- Prošla godina je bila jako teška za našu porodicu - izjavila je u februaru profesorova ćerka.

Povezane vesti

 • Korisnik: KojaDinka
  07/08/2020 - 07:10
  Namestaljka , otac i kcer kao trovanje u Engleskoj.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi