Aleksandar Vučić
Promo
Aleksandar Vučić

Promo

Aleksandar Vučić, Foto: Promo

Nakon dodele nagrada, Vučić je istakao da je veoma počastvovan što je prepoznat veliki trud i rad na podsticanju konkurentnosti i inovacija u Srbiji, ali i humanitarnih aktivnosti koje građanima olakšavaju život i mobilnost kroz korišćenje najsavremenijih tehnologija.

„Pre godinu dana nisam ni znao da ćemo uspeti da u toj meri poboljšamo život svim gradjanima. Želeli smo da Srbija ide u korak sa razvijenim zemljama. Ova nagrada je dokaz da smo na dobrom putu. Verujem da smo sopstvenim primerom dali podsticaj drugima da isto postupaju kako bi Srbija postala lepše i bolje mesto za život. Ova nagrada je podsticaj da nastavimo u tom smeru“, naveo je Vučić.

Mladi menadžer 2019. godine istakao je da ovu nagradu posvećuje ljudima za koje Udruženje sprovodi svoje humanitarne aktivnosti i zahvalio se kompaniji CarGo Technologies bez čije podrške Udruženje ne bi moglo da spovodi mnoge humanitarne aktivnosti i tako pomogne deci koja se leče od raka, osobama sa spinalnom mišinom atrofijom, multiplasklerozom i da obezbedi kombije za osobe sa invaliditetom.

“Kao što sam rekao na bini, tako i mislim, ovo je nagrada za celu CarGo porodicu, samo sam ja taj srećnik na čije ime ova nagrada glasi”, zaključio je Vučić.

Osmu godinu za redom, Srpska asocijacija menadžera nagrade dodeljuje u cilju promovisanja izuzetnosti i podsticanja konkurentnosti, kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama poslovnog i društvenog života.

Nagrade su dodeljene najboljim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini.

SAM je udruženje koje okuplja preko 450 profesionalnih menadžera, koji upravljaju timovima od preko 70,000 zaposlenih i koji ostvaruju godišnji promet od blizu 10 milijardi evra.

Svečanoj večeri povodom dodele SAM Godišnjih nagrada prisustvovalo je blizu 400 zvanica iz poslovnog, političkog, diplomatskog, kulturnog i medijskog života Srbije i regiona.