Aleksandar Bilanović
youtube printscreen

 

Aleksandar Bilanović

youtube printscreen

Aleksandar Bilanović, Foto: youtube printscreen

Beograđanin Aleksandar Bilanović poznaje Južnu Ameriku kao svoj džep. Za 11 godina proputovao je sve zemlje južnoameričkog kontinenta, tako da mu nije problem da spava pod vedrim nebom amazonske prašume, druži se s pripadnicima plemena Ljudi mačke i pije piće sa šamanom, a poglavicu obuče u Zvezdin dres usred peruanske džungle!

Pročitajte još:

U ove ekstremne avanture vodio je i neke naše poznate javne ličnosti, čija imena ne želi da otkriva, a planira da i dalje organizuje ekspedicije za one koji hoće da upoznaju tu misterioznu i čudesnu zemlju!

Aleksandar živi u Buenos Ajresu, glavnom gradu Argentine, a u Južnu Ameriku se, kako kaže, zaljubio kada je prvi put posetio – 2002. godine. Za stalno se u “zemlji tanga” nastanio dve godine kasnije.

Jedno od zanimljivijih iskustava koje je doživeo u ovom gradu u koji je zaljubljen su svingerski klubovi.

On naime, piše knjigu o ljubavi, a inspiracija je potekla iz svinger kluba u Buenos Ajresu.

“Išao sam u svinger klub. To smo mi sofisticiranije organizovali. Sa mnom je bio super lik iz Niša, koji je malo “zamotavao” stvari po Buenos Ajresu, pun love. I onda smo mi našli dve k*rave koje su dobro izgledale. Rekli smo im da obuku farmerke i starke, i onda smo sa njima išli u svinger klub. Pošto su one dobro izgledale, muževi i žene su se palili da budu sa nama, jer su ove ribe lepe. Na kraju se ispostavilo da smo mi njima k*arali žene, a oni su k*arali k*rve. Na kraju krajeva, možda su i oni doveli kurve”, priča Aleksandar Bilanović.

Kaže kako su žene bogatih Argentinaca željne.

“U Južnoj Americi je izražena seksualna energija. Jako je prijatna klima. Buenos Ajres ima 220 sunčanih dana u godini, seksualna energija je jako snažna. U priobalskom delu svi dobro izgledaju, to su naslednici starih Latina. Evo primera, od mojih 10 drugara, sedmorica je razvedeno, izazovi vrebaju sa svih strana”, nastavlja Bilanović.

Prema njegovim rečima, on kao stranac, je izuzetno zanimljiv damama, naročito zbog svog izgleda, koji ga izdvaja od domaće muške populacije.

“Imaš ludaka koji se lože na to da mu “cepaš” ženu na njegove oči. Ovi u svingeraju, kako se ne bi zvanično varali, pa ajde tu jedni pred drugima, mada to nekog i pali”, dodaje Aleksandar.

Kako je on ispriča, stanje u svingerskim klubovima je mnogo mračnije nego što se smatra, izuzeci su privatni klubovi u koje je izuzetno teško ući.