PAZITE DA VAM NE PRISEDNE Ako vas uhvate da se se*sate na javnom mestu, proći ćete gore nego što mislite

Što ste glasniji, to je kazna veća!

Bojčinska šuma
Ilustracija, Foto: Alo / Marijana Vucic

Ukoliko praktikujete razuzdano i bučno vođenje ljubavi na javnom mestu, pripremite se da za taj egzibicionizam platite kaznu od 5.000 do 150.000 dinara, ili čak odrobijate dva meseca!

GRADSKI ŠTEKOVI ZA SKIDANJE GAĆA Na ovim javnim mestima u Beogradu možete da se SEKSATE, ali ako vas uhvate neće vam više biti prijatno!

Koliku će vam globu odrezati prekršajni sudija, zavisi od toga koliko ste bili glasni, koliko je vas učestvovalo u tom činu, kao i koliko ste time povredili moral građana koji su vašoj predstavi prisustvovali. Pa tako, ako vas policija zatekne tokom seksanja u kolima na zabačenom parkingu ili nekom žbunu daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni do 20.000 dinara.

 

Ukoliko vas je bilo troje ili više u akciji, zaprećena je kazna do 50.000 dinara, dok će za mnogo javniji nastup kazna biti stroža, do 150.000 dinara, ili čak zatvor do 60 dana ukoliko je reč o višečlanom orgijanju, propisuje Zakon o javnom redu i miru.

Naime, član sedam ovog zakona definiše prekršaje za svađu, viku i buku na javnom mestu, te za onoga "ko svađom ili vikom narušava javni red i mir ili stvara uznemirenje građana" propisuje novčanu kaznu od 5.000 do 20.000 dinara. Ako se ovaj prekršaj izvrši u grupi od tri i više lica, zaprećena je kazna od 20.000 do 50.000 dinara.

 

Takođe, član osam Zakona o javnom redu i miru ističe da "ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vređa moral građana" kazniće se iznosom od 10.000 do 150.000 dinara ili radom u javnom interesu od 80 do 360 časova. Međutim, ko ovaj prekršaj izvrši u grupi od tri i više lica - kazniće se radom u javnom interesu od 240 do 360 časova ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Bogi
  24/10/2018 - 23:43
  A učesnici ,,zadruge, , i ,,parova,, ne narušavaju moral građana?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi