POLICIJA UPOZORAVA Ako vam se učini da vidite dete kako sedi na ulici usred noći, NIKAKO NE IZLAZITE IZ VOZILA!

Ni ne slutite šta vas čeka!

Auto put kvar točak
Ilustracija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kriminalci će smisliti razne načine da dođu do svog plena. Medicinska sestra (33) iz Kalifornije je, vraćajući se sa posla oko pola 2 ujutru, videla na ulici dete kako sedi. Nije mogla dobro da vidi pošto je noć, ali bila je reč o lutki.

Odmah je zaustavila auto kako bi pogledala dete. Na svu sreću, odlučila je da ostane u kolima. U tom momentu, pojavili su se razbojnici koji su se krili iza drveta. Poneli su motke, pomoću kojih su hteli da provale i ukradu joj automobil, ali je on bio automatski zaključan.

 

Žena je dodala gas, prešla preko lutke i istog momenta pozvala policiju. Upravo bi ovako trebalo da se ponašate u ovoj situaciji, a tako savetuje i policija.

Kriminalci u Srbiji takođe su usvojili ove metode prevare, na koje ljudi uglavnom padaju i ostaju bez vozila, a neretko budu i prebijeni.

Ukoliko vam se desi bilo šta slično, nemojte odmah istrčavati iz auta, možda je reč o prevari. U SAD-u su mnogi tako ostali bez svojih automobila.

Čuvajte se!

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Сараџогла
  27/09/2018 - 16:00
  У Србији најчешће се дешава да човек стане и изађе да купи цигарете на киоску и остави упаљен мотор.Предамном се то десило.Испред мене човек плаћа цигарете а неко му седе у ауто и одеееее!Човек оставио да мотор ради што значи да кључеве је оставио у брави.То је последица НЕОДРЖАВАЊА АУТОМОБИЛА што се тиче стартовања мотора.Неће мотор да опали јер га је неко урекао?'Оће то када се навади.ПС.Човек пет пута покушава да стартује мотор а он упали из првог пута!
 • Korisnik: Donatelo
  27/09/2018 - 14:20
  Neka policija radi svoj posao!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi